Γιατί το "έσκασε" ο Τρύφων από την πίσω πόρτα;

04.06.2011
Η αποχώρηση του Τρύφωνα Σαμαρά από το Dancing with the stars ήταν μεγάλη έκπληξη για όλους, όχι όμως για εκείνον, ο οποίος δηλώνει ότι το περίμενε. Δεν ξέρουμε, αν «κόλλησε» από τη διαίσθηση της Ελεονωρας

Η αποχώρηση του Τρύφωνα Σαμαρά από το Dancing with the stars ήταν μεγάλη έκπληξη για όλους, όχι όμως για εκείνον, ο οποίος δηλώνει ότι το περίμενε. Δεν ξέρουμε, αν «κόλλησε» από τη διαίσθηση της Ελεονωρας Μελέτη ή όποιος πάει εκεί στο Dancing γίνεται εκτός από χορευτής και… μέντιουμ, όμως ο Τρύφων σχεδόν το ορκίζεται ότι ήταν σίγουρος ότι θα φύγει.

‘Έτσι, όταν άκουσε το αποτέλεσμα από την Ζέτα Μακρυπούλια δεν του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Ωστόσο, μετά το τέλος του show κι ενώ όλοι τον περίμεναν στην έξοδο για τις σχετικές δηλώσεις, εκείνος έκανε καλά κι έφυγε από τη πίσω πόρτα. Και καταλαβαίνεις, ότι δεν ήθελαν και πολύ για να φουντώσουν τα σενάρια ότι ο Σαμαράς είναι έξαλλος από την αποχώρηση του. Όπως και η Ναντια Μπουλέ, που επίσης ακολούθησε τη διαδρομή της πίσω πόρτας.

Ωστόσο, την επόμενη κιόλας μέρα έσπευσαν και οι δύο να διαψεύσουν κατηγορηματικά ότι είναι έξαλλοι. Μάλιστα, όπως εξήγησε ο Τρύφων έφυγε από πίσω, διότι εκεί είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του. Και γιατί πάρκαρε εκεί; Δεν ήθελε να μιλήσει στους δημοσιογράφους πριν την έναρξη του show επειδή είχε στεναχωρηθεί τα μάλα με τα όσα τον στόλισαν κάποιοι. «Αρκούδα», «γραφικός» και άλλα χαριτωμένα.