Ανδρική υπόθεση ο τελικός του Dancing!

06.06.2011
Έσκιζε τα ρούχα του (που λέει ο λόγος) ο Αργύρης Αγγέλου ότι ο τελικός του Dancing with the stars θα ήταν γυναικεία υπόθεση, αλλά έλα που διαψεύστηκε πανηγυρικά και τώρα σκίζει τα… πτυχία του. Και μπορεί

Έσκιζε τα ρούχα του (που λέει ο λόγος) ο Αργύρης Αγγέλου ότι ο τελικός του Dancing with the stars θα ήταν γυναικεία υπόθεση, αλλά έλα που διαψεύστηκε πανηγυρικά και τώρα σκίζει τα… πτυχία του. Και μπορεί ο γνωστός ηθοποιός να μην έχει ταλέντο στη μαντική, στο χορό τα πηγαίνει πρίμα… μπαλαρίνα. Κι έτσι, την επόμενη Κυριακή στο τελικό του Dancing, που είναι ανδρική υπόθεση, θα διεκδικήσει την πρωτιά.

Αντίπαλος του εκεί, ο Κώστας Μαρτάκης, η ήρεμη και «ύπουλη» δύναμη του show, ο οποίος πήγε στον τελικό και κανείς δεν κατάλαβε το πώς. Εκεί, που οι υπόλοιποι δημιουργούσαν ντόρο γύρω από τη συμμετοχή τους, ο Μαρτάκης αθόρυβα εξελισσόταν από live σε live. Αν έχει πιθανότητες να κερδίσει κιόλας; Χμ. Ο Αγγέλου θυμίζει τον Παναγιώτη Πετράκη στο Just the two of us και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά.

Εξάλλου, στον ημιτελικό πήρε από την επιτροπή και για τα δύο χορευτικά, 80 βαθμούς σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Τέσσερα δεκάρια μαζεμένα δεν είναι κι εύκολο πράγμα. Αλλά, πάλι, ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί ο Μαρτάκης να μοιάζει με αουτσάιντερ, αλλά φέτος στο Dancing γίνεται της… ανατροπής!

Η αποχώρηση, πάντως, της Αγγελικής Ηλιάδη δεν ήτο ανατροπή. Κι ας έλεγαν πολλοί ότι θα πάει τελικό ελέω «σπρωξίματος» από ΑΝΤ1 και Heaven. Γιατί, άπαξ κι έφυγε η Νάντια Μπουλέ, τα σχολιανά εκείνης άρχισε να τα ακούει η Ηλιάδη. Αλλά οι κακές γλώσσες διαψεύστηκαν και αοιδός έφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε. Μεταξύ μας και που πήγε ημιτελικό είναι μία ανατροπή. Αν σκεφτείς ότι στις αρχές, χόρευε τον… χορό των αγγουριών!