Κορομηλά: Γιατί την εγκαταλείπουν οι συνεργάτες της;

06.07.2011
Παρακαλώ, η τελευταία να κλείσει την πόρτα... Ευτυχώς που τελείωσε το Greek idol, κόπηκε και το Big brother και η Ρούλα Κορομηλά δεν θα πρέπει να αγχώνεται ότι θα βγαίνει στα live άβαφη και... ατημέλητη. Ο λόγος;

Παρακαλώ, η τελευταία να κλείσει την πόρτα... Ευτυχώς που τελείωσε το Greek idol, κόπηκε και το Big brother και η Ρούλα Κορομηλά δεν θα πρέπει να αγχώνεται ότι θα βγαίνει στα live άβαφη και... ατημέλητη. Ο λόγος; Τόσο η στυλίστρια της όσο και η μακιγιέρ της την άφησαν στα κρύα του λουτρού. Τυχαίο; Όοοοχι.

Την αρχή έκανε η Λιάνα Καμπά, η οποία έντυσε την παρουσιάστρια στα πρώτα Live του talent show. Όπως εξηγεί η ίδια δεν την έντυσε μέχρι τέλους, επειδή το ύφος και το στυλ που ήθελε η Ρούλα, εκείνη δεν μπορούσε να το καλύψει για πολλές φορές. Ωστόσο, η συνεργασία τους ήταν καλή.

Με την Έλενα Ψωμά τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού εδώ έχουμε να κάνουμε με το τέλος μίας συνεργασίας 15 χρόνων. Η διάσημη make up artist μίλησε στην Espresso, όπου χαρακτήρισε την Κορομηλά «δύσκολο άνθρωπο». Ουπς. «Με τη Ρούλα Κορομηλά συνεργάζομαι εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Είναι δύσκολος άνθρωπος, αλλά έχουμε βρει τους ρυθμούς μας» λέει χαρακτηριστικά.

Αρνείται, όμως, ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους ή ακόμη και ότι τσακώθηκαν, διότι ακούστηκε και αυτό. Όπως εξηγεί, ο λόγος που σταμάτησε τη μακροχρόνια αυτή συνεργασία ήταν η επιθυμία της Ψωμά να κάνει μαθήματα σε μία σχολή από το να επιμελείται την παρουσιάστρια ενός show. Χμ.