Σοκ: Απήγαγαν γνωστό πανελίστα πρωινάδικου!

11.07.2011
Δεκαέξι δραματικές μέρες στα χέρια απαγωγέων πέρασε πανελίστας γνωστής εκπομπής της πρωινής ζώνης. Το θρίλερ για τον 27χρονο δημοσιογράφο, ο οποίος είναι γιος επιχειρηματία από την Κύπρο, ξεκίνησε στις 24 Ιουνίου.

Δεκαέξι δραματικές μέρες στα χέρια απαγωγέων πέρασε πανελίστας γνωστής εκπομπής της πρωινής ζώνης. Το θρίλερ για τον 27χρονο δημοσιογράφο, ο οποίος είναι γιος επιχειρηματία από την Κύπρο, ξεκίνησε στις 24 Ιουνίου. Ο γνωστός πανελίστας σύμφωνα με την Espresso, τη μέρα εκείνη κατέβηκε από το σπίτι του για να πάει στην εκπομπή. Την ώρα που πήγε να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο, τέσσερις κουκουλοφόροι τον άρπαξαν με τη βία, τον έβαλαν στο αυτοκίνητο του κι έφυγαν για άγνωστη κατεύθυνση. Αφού πρώτα του είχαν κλείσει τα μάτια.

Τις επόμενες μέρες ακολούθησαν σκληρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους απαγωγείς και τη μητέρα του 27χρονου. Εξάλλου, οι δράστες γνώριζαν πολύ καλά τα οικονομικά της οικογένειας. Τελικά, οι δράστες υπέδειξαν το σημείο, κοντά στην περιοχή των Αχαρνών, όπου θα άφηναν ελεύθερο το νεαρό, ενώ λέγεται ότι τα λύτρα έφτασαν τις 700 χιλιάδες ευρώ.

Όλες αυτές τις μέρες, η υπόθεση κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό και για του λόγου το αληθές, ούτε καν οι στενοί του συνεργάτες στην εκπομπή, δεν είχαν ιδέα, αφού ήξεραν ότι εκείνος αντιμετώπιζε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα κι έπρεπε να λείψει κάποιες μέρες. Η ιστορία αποκαλύφθηκε μόλις την Κυριακή, όταν η ομηρία έλαβε τέλος και η Αστυνομική Διεύθυνση έβγαλε σχετικό δελτίο Τύπου.

Ο πανελίστας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ περιμένουν να συνέλθει και να δώσει κατάθεση, που ίσως βοηθήσει στον εντοπισμό των απαγωγέων. Ωστόσο, η οικογένεια του νεαρού δεν θέλει να αποκαλυφθεί το όνομά του. Έτσι, τα μόνα στοιχεία που έχουμε για εκείνον είναι ότι εμφανίζεται σε πρωινή εκπομπή μεγάλου καναλιού και δεν είναι από τους πανελίστες της πρώτης γραμμής!