Το δράμα του Νίκου Μουτσινά!

12.07.2011
«Διώξε πια τον μακρυμάλλη για χατίρι φαλακρού. Λα λα λα». Ένα δράμα πέρασε πριν λίγα χρόνια ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος μετά από πολλή σκέψη αποφάσισε να κάνει εμφύτευση μαλλιών. Πήγε ο παρουσιαστής για την εμφύτευση,

«Διώξε πια τον μακρυμάλλη για χατίρι φαλακρού. Λα λα λα». Ένα δράμα πέρασε πριν λίγα χρόνια ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος μετά από πολλή σκέψη αποφάσισε να κάνει εμφύτευση μαλλιών. Πήγε ο παρουσιαστής για την εμφύτευση, αλλά τελευταία στιγμή έκανε πίσω, διότι τον έπιασε πανικός στην ιδέα ότι θα είχε ένα ξένο σώμα πάνω στο δικό του.

Την αποκάλυψη για τις τρίχες την έκανε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Μες στην καλή χαρά» προκαλώντας την οργή της Μαρίας Ηλιάκη, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο φίλος της εφάρμοσε το... «αλλού τρως, αλλού πίνεις, αλλού πας και το δίνεις... το αποκλειστικό». Αλλά παράπονο δεν έχει, αφού εκείνος με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση και το σκηνικό, άρχισε να εξιστορεί την... τραγική προσωπική του ιστορία.

Κι εκεί που είχε πιάσει ο άνθρωπος το μελό (τύφλα να χε μπροστά του ο καταφρονημένος... Νίκος Ξανθόπουλος) πετάγεται η Κατερίνα Καινούργιου και κλασικά την διέλυσε την κουβέντα. «Δεν πειράζει βρε Νίκο. Καλύτερα που δεν έκανες κι έμεινες έτσι καραφλούλης» του είπε και οι άλλοι έπεσαν κάτω από τα γέλια. Εμείς, πάλι όχι... Προτιμούσαμε τον Μουτσινά και το ριάλιτι του... Αυτό, ναι, είχε γέλιο.