Πάτρας: "Με τη Νάντια είχαμε θέμα"!

19.07.2011
Με το που ξεκίνησε το... φιλόδοξο νέο πρωινό του ΑΝΤ1, το Elatte όλοι παρατηρήσαμε ότι η Νάντια Μπουλέ προσπαθεί (άθελα ή όχι) να «καπελώσει» τον συμπαρουσιαστή της, Θανάση Πάτρα. Αν κι εκείνη διέψευδε κατηγορηματικά ότι κάνει κάτι τέτοιο κι αρχικά ο Πάτρας

Με το που ξεκίνησε το... φιλόδοξο νέο πρωινό του ΑΝΤ1, το Elatte όλοι παρατηρήσαμε ότι η Νάντια Μπουλέ προσπαθεί (άθελα ή όχι) να «καπελώσει» τον συμπαρουσιαστή της, Θανάση Πάτρα. Αν κι εκείνη διέψευδε κατηγορηματικά ότι κάνει κάτι τέτοιο κι αρχικά ο Πάτρας έλεγε ότι δεν έχει καταλάβει ότι «καπελώνεται» ήρθε η ώρα που παραδέχτηκε δημοσίως, αυτό που είχαν καταλάβει... το πρόβλημα συνεργασίας μεταξύ των δύο παρουσιαστών.

«Με τη Νάντια είχαμε πρόβλημα τις δύο τρεις πρώτες μέρες στην εκπομπή» παραδέχτηκε στην κάμερα του Star, ωστόσο πιστεύει ότι πλέον δεν υπάρχει θέμα. «Το πρόβλημα μας λύθηκε και νομίζω ότι το κανάλι έχει πρόθεση να μοιράσει το καρπούζι στη μέση» είπε χαρακτηριστικά και μπορούμε να δώσουμε διάφορες ερμηνείες στα λόγια του.

Ο ίδιος πάντως, έσπευσε να συμπληρώσει ότι πλέον είναι ικανοποιημένος με τη συνεργασία τους. (Τώρα ηρεμήσαμε). Όσο για το τηλεοπτικό του μέλλον στον ΑΝΤ1 και στη ζώνη αυτή; Τα πάντα είναι στον «αέρα», έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα. «Είναι και ο Χρήστος Φερεντίνος» που κάνει τα πράγματα πιο αβέβαια, συμπληρώνουμε εμείς.