Η νέα Καλομοίρα είναι sexy!

25.07.2011
Τhis is the time! Επιτέλους, η Καλομοίρα ενηλικιώθηκε και δεν εννοούμε ημερολογιακά, αλλά στυλιστικά. Το Radar! παρακολούθησε από κοντά πώς μεταλλάσσεται ένα εφηβικό ίνδαλμα σε καυτή γυναικεία παρουσία για τις ανάγκες ενός βίντεο κλιπ.

Οι πολύχρωμες μίνι φούστες και τα φλούο κοκαλάκια στα κοτσιδάκια των μαλλιών που παρέπεμπαν σε πόστερ εφηβικού περιοδικού ανήκουν στο (καλομοιρίστικο) παρελθόν!

Ο γάμος μάλλον έδρασε ευεργετικά στο σεξαπίλ της 27χρονης ποπ τραγουδίστριας. Στα γυρίσματα του κλιπ για το τραγούδι «Τhis is the time» που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ήμερες σε στούντιο του Κεραμεικού η Καλομοίρα με τη βοήθεια του Δημήτρη Γιαννέτου και τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη μεταμορφώθηκε από college girl σε black magic woman!

Μαύρο κολλητό φόρεμα με ψηλές κάλτσες και μαύρες γόβες στην πρώτη λήψη, και μαύρο κολάν με στενό δερμάτινο τύπου perfecto στη δεύτερη σε συνδυασμό με φουσκωμένα μαλλιά και έντονο μακιγιάζ απομάκρυναν έτη φωτός την τραγουδίστρια από το κοριτσίστικο ίματζ που είχαμε συνηθίσει. Το νέο της τραγούδι είναι δημιουργία των Toni Cottura, Torsten Abrolat και Fotio Stefos.

O Toni Cottura είχε γράψει και το προηγούμενο hit single της με τίτλο «Please Don’t Break My Heart». Στα παρασκήνια του βίντεο κλιπ η πάντα ευδιάθετη και αυθόρμητη Καλομοίρα έδωσε και συνταγές μαγειρικής: «Εμαθα να κάνω αβγολέμονο από το youtube! Κάνω καταπληκτικό κοτόπουλο αβγολέμονο, αλλά μου βγαίνει σκληρό όταν το κάνω με πατάτες», είπε και στη συνέχεια πέρασε στα τηλεοπτικά μαγειρέματα λέγοντας ότι μίλησε με τον Γιάννη Λάτσιο χωρίς όμως να αποκαλύψει το περιεχόμενο της συζήτησης.

«Ο κύριος Λάτσιος είναι τέλειος, τον λατρεύω, έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Υπήρξε μια συζήτηση γενικά για κάποια συνεργασία, αλλά δεν λέω λεπτομέρειες». Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 βολιδοσκόπησε την Καλομοίρα για μια ενδεχόμενη συμμετοχή της στη διευρυμένη πρωινή ζώνη της επόμενης σεζόν, ωστόσο η συζήτηση δεν προχώρησε, καθώς η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να δεσμευθεί ως προς το χρονικό διάστημα που μπορεί να παραμείνει στην Ελλάδα. Η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης, θα μείνουν στην Ελλάδα όλο το καλοκαίρι για διακοπές αλλά και την προώθηση του νέου της τραγουδιού.

Ηδη ξεκίνησαν τις εξορμήσεις τους από την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα από το χωριό Νειάτα, που είναι ο τόπος καταγωγής της: «Είχαν έναν έντονο και δημιουργικό χειμώνα στις ΗΠΑ. Αυτό που θέλουν είναι να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν σε ήσυχα μέρη. Θα κάνουν ένα tour στην Πελοπόννησο και στη συνέχεια ίσως επισκεφθούν και κάποια νησιά με φιλική τους παρέα, τίποτα όμως ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί. Αλλωστε, είναι απ’ τα ζευγάρια που δεν θέλουν συγκεκριμένο πρόγραμμα στις διακοπές τους», λέει στο Radar! φιλικό τους πρόσωπο.

Ιnternet
«Είμαι τόσο χαρούμενη, νιώθω ότι ο Κώστας έβγαλε την εικόνα που θέλαμε σε αυτό το νέο video clip. Είμαι ενθουσιασμένη!» είπε η Καλομοίρα στο αποκλειστικό backstage βιντεάκι που ανέβασε για τους θαυμαστές της στο kalomira.com

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΙΝΑΚΗΣ