Λιάγκας: Κριτής στο Just; Τι λέει ο ίδιος!

18.08.2011
Μέρες τώρα ακούμε και διαβάζουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας εκτός από το «Πρωινό mou» θα έχει τη νέα σεζόν και μία θέση κριτή στο Just the two of us. Τον προόριζαν τα δημοσιεύματα στη θέση του Κώστα Τουρνά. Βλέπεις

Μέρες τώρα ακούμε και διαβάζουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας εκτός από το «Πρωινό mou» θα έχει τη νέα σεζόν και μία θέση κριτή στο Just the two of us. Τον προόριζαν τα δημοσιεύματα στη θέση του Κώστα Τουρνά. Βλέπεις, τον περασμένο χειμώνα, όσο έπαιζε το φιλανθρωπικό show του Mega, ο Λιάγκας κάθε Δευτέρα έδινε ρεσιτάλ με τις κριτικές του στους διάσημους συμμετέχοντες.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι κάποιοι σκέφτηκαν ότι του παρουσιαστή ταμάμ θα του ταίριαζε ο ρόλος τυ κριτή. Θα είχε (εδώ που τα λέμε) κι ένα άλφα ενδιαφέρον το παιγνίδι. Κι όσο δεν υπήρχε διάψευση από την πλευρά Λιάγκα, τόσο τα δημοσιεύματα επέμεναν για το νέο του ρόλο. Έλα, όμως, που ο Γιώργος... έπιασε στεριά και μόλις η κάμερα του Star τον εντόπισε στο αεροδρόμιο να επιστρέφει από τις διακοπές, τον ρώτησε για το Just.

Κι εκείνος διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ισχυρίστηκε ότι πρώτη φορά ακούει το σενάριο αυτό, αφού ποτέ δεν έχει συζητήσει με το κανάλι για το show. Τη νέα σεζόν θα τον βλέπουμε στο πρωινό, του οποίου οι προετοιμασίες θα ξεκινήσουν σύντομα.