Παπαβασιλείου: Απαντάει στις φήμες για την Καραβάτου

18.08.2011
Εκεί που το αντρικό κοινό κυρίως πήγε να μελαγχολήσει με την ιδέα ότι μπορεί του χρόνου να μην έχει στις οθόνες του Έλενα Παπαβασιλείου (ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με το «Πάνω στην Ώρα») τσουπ «σκάει» το σενάριο

Εκεί που το αντρικό κοινό κυρίως πήγε να μελαγχολήσει με την ιδέα ότι μπορεί του χρόνου να μην έχει στις οθόνες του Έλενα Παπαβασιλείου (ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με το «Πάνω στην Ώρα») τσουπ «σκάει» το σενάριο που θέλει την σέξι Έλενα να μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι άνθρωποι του Alpha, που ως φαίνεται μία άλφα συμπάθεια την έχουν στην παρουσιάστρια, δεν σκοπεύουν να την αφήσουν αναξιοποίητη. Και μάλιστα, έχουν ήδη σκεφτεί να την βάλουν στη θέση της Κατερίνας Καραβάτου, μια και αυτή θα λείπει με άδεια τοκετού.

Εξάλλου, η Καραβάτου στα μέσα του Σεπτέμβρη αναμένεται να φέρει στον κόσμο την κόρη της και μέχρι το Νοέμβριο θα λείπει. Κάποιος πρέπει να την αντικαταστήσει και «αυτός» δε βρέθηκε ανάμεσα στους συνεργάτες της, αλλά γενικότερα στους συνεργάτες του καναλιού. Η σέξι Έλενα συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις και δεν αποκλείεται λοιπόν να τη δούμε κάθε μεσημέρι στο τιμόνι της εκπομπής.

Άσε, που παίζει το σενάριο (και χαρά που θα κάνουν οι άντρες) από τη νέα σεζόν να την βλέπουμε σε διπλό ταμπλό, αφού ακόμη δεν έχει απορριφθεί το «Πάνω στην Ώρα». Η ίδια, πάντως, δήλωσε στο TV Έθνος, ότι δεν της έχει γίνει επίσημη πρόταση για το Κους – Κους και ότι περιμένει να μιλήσει με τους ανθρώπους του καναλιού στα τέλη του μήνα, οπότε κι επίσημα θα της ανακοινώσουν τι σχέδια έχουν για εκείνη.