Ο Ιωσήφ Μαρινάκης στη θέση του Πάτρα!

30.08.2011
Ο Ιωσήφ Μαρινάκης θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Θανάση Πάτρα στους «Νηστικούς πράκτορες». Μετά την αποχώρηση του Πάτρα από την κουζίνα, ο οποίος αναζήτησε την τύχη του στο καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1, η θέση του βοηθού

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Θανάση Πάτρα στους «Νηστικούς πράκτορες». Μετά την αποχώρηση του Πάτρα από την κουζίνα, ο οποίος αναζήτησε την τύχη του στο καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1, η θέση του βοηθού της Ντίνας Νικολάου έμεινε ορφανή.

Όχι για πολύ, όμως, αφού στο Star φρόντισαν να κλείσουν τον γνωστό ηθοποιό, του οποίου η επιλογή μόνο τυχαία και... άσχετη δεν είναι. Βλέπεις, ο Μαρινάκης ξέρει από μαγειρική και για του λόγου το αληθές, πέρυσι το όνομα του ακουγόταν έντονα για την παρουσίαση του Top Chef. Μάλιστα, φάνταζε και ως το μεγάλο φαβορί για τη θέση, που τελικά του την «έφαγε» η Νάντια Μπουλέ.

Τέλος πάντων, ο Μαρινάκης μέσα από το Twitter ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το Star. «Ετοιμαστείτε...τελικά τον χειμώνα, θα φάμε, θα πιούμε, και ... "νηστικοί" θα κοιμηθούμε... Στο star!»