Συναντήθηκαν Λαμπίρη - Μαλέλης. Προβληματισμένη η παρουσιάστρια!

30.08.2011
Επέστρεψε από τις διακοπές της η Χριστίνα Λαμπίρη και πριν καν αδειάσει τις βαλίτσες της, έφυγε για Κάτω Κηφισιά, να συναντήσει τον Σταμάτη Μαλέλη. Ναι, το κρίσιμο ραντεβού των δύο πλευρών έγινε, μπας κι επιτέλους βρεθεί μία άκρη στο πιο πολυσυζητημένο

Επέστρεψε από τις διακοπές της η Χριστίνα Λαμπίρη και πριν καν αδειάσει τις βαλίτσες της, έφυγε για Κάτω Κηφισιά, να συναντήσει τον Σταμάτη Μαλέλη. Ναι, το κρίσιμο ραντεβού των δύο πλευρών έγινε, μπας κι επιτέλους βρεθεί μία άκρη στο πιο πολυσυζητημένο (και με τα περισσότερα σενάρια) θέμα του καλοκαιριού... το τηλεοπτικό μέλλον την Λαμπίρη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, η συνάντηση της Χριστίνας με τον Μαλέλη έγινε σε ένα έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα. Το τελευταίο σενάριο, που φαίνεται να είναι και το μόνο που ισχύει, θέλει το Star να αξιοποιεί την παρουσιάστρια διοικητικά, αναλαμβάνοντας υπεύθυνη ενημερωτικών εκπομπών. Εξάλλου, ήδη έχουν βρει τη... διάδοχο της στη μεσημεριανή ζώνη, που δεν είναι άλλη από τη Νικολέττα Ράλλη.

Έλα, όμως, που η Λαμπίρη, η οποία όλο αυτό το διάστημα που γράφονταν και λέγονταν διάφορα για εκείνη δεν είχε τοποθετηθεί αφού έλειπε σε διακοπές, πήρε θέση. Και μόνο... ευχάριστη δεν ήταν για τον διευθυντή του Star. Κι αυτό, διότι οι διοικητικές αρμοδιότητες που της δίνουν, μόνο ενθουσιασμό δεν της προκάλεσαν. Γιατί μπορεί η θέση να είναι σημαντική, δύσκολη και υπεύθυνη, όμως, η Χριστίνα δε δείχνει έτοιμη να εγκαταλείψει τόσο νωρίς (και ξαφνικά θα λέγαμε εμείς) την ενεργό δράση και να κρεμάσει τα τηλεοπτικά της παπούτσια!

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η Λαμπίρη κατέθεσε το επόμενο... τηλεοπτικό της χτύπημα και αφορά σε εβδομαδιαία εκπομπή. Ο Μαλέλης πήρε την πρόταση, υποσχέθηκε ότι θα την μελετήσει κι έτσι ανανέωσαν το ραντεβού τους, που θα είναι και το τελικό. Αν καταλάβαμε καλά. Πάντως, η Λαμπίρη λέγεται ότι έφυγε ιδιαίτερα προβληματισμένη και στενοχωρημένη από το κανάλι.