Αβέβαιο το τηλεοπτικό μέλλον του Χατζηνικολάου.

30.08.2011
Πιο αβέβαιο από ποτέ φαντάζει πλέον το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Χατζηνικολάου στο Alter. Την Δευτέρα ένα σχόλιο του άνκορμαν στον κουμπάρο του, Τζόνι Καλημέρη: «Κουμπάρε είμαι πολύ... απλήρωτος.

Πιο αβέβαιο από ποτέ φαντάζει πλέον το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Χατζηνικολάου στο Alter. Την Δευτέρα ένα σχόλιο του άνκορμαν στον κουμπάρο του, Τζόνι Καλημέρη: «Κουμπάρε είμαι πολύ... απλήρωτος. Επαγγελματίας είμαι, όχι χομπίστας» ήταν αρκετό για να ανάψει φωτιές.

Το πρωί της Τρίτης, ο Χατζηνικολάου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real όχι μόνο προσπάθησε να διασκευάσει τις εντυπώσεις, αλλά εξήγησε κιόλας τι εννοούσε με το σχόλιο του. «Έχω να πληρωθώ 8 μήνες. Προτιμώ να κάθομαι με την οικογένεια μου παρά να κάνω τον χομπίστα» είπε χαρακτηριστικά και όχι δε σταμάτησε εκεί. «Για να επιστρέψω στο δελτίο πρέπει να μου δείξει το Alter ότι με σέβεται».

Καταλαβαίνει κανείς ότι τα σενάρια για το τηλεοπτικό του μέλλον δεν άργησαν να φουντώσουν. Θα αναζητήσει άλλη τηλεοπτική στέγη; Μην ξεχνάμε ότι λίγους μήνες πριν που πάλι το Alter αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, τα σενάρια για μετακόμιση του Χατζηνικολάου σε άλλο κανάλι έδινα κι έπαιρναν.

Τότε, όμως τα είχε διαψεύσει. Τώρα δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο. «Δεν αποκλείω να αναζητήσω καινούργια τηλεοπτική στέγη. Ανάλογα με την στάση του καναλιού θα πάρω τις τελικές μου αποφάσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.