Επιστρέφει στην τηλεόραση η έγκυος Θρασκιά!

01.09.2011
«Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια για τη Ράνια Θρασκιά» η οποία αυτή την περίοδο βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Και έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της είναι και – επιτέλους – μετά από δύο χρόνια απουσίας επιστρέφει στην τηλεόραση

«Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια" για τη Ράνια Θρασκιά, η οποία αυτή την περίοδο βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Και έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της είναι και – επιτέλους – μετά από δύο χρόνια απουσίας επιστρέφει στην τηλεόραση στην κανονική σεζόν. Γιατί και πέρυσι το καλοκαίρι παρουσίασε το «Elatte», αλλά αυτό ήταν μόνο για τρεις μήνες.

Την ανακοίνωση της μεγάλης επιστροφής κάνει η ίδια η παρουσιάστρια, η οποία φωτογραφίζεται για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού, όπου κι επίσημα ανακοινώνει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η Θρασκιά, όπως αποκαλύπτει η ίδια, έχει συμφωνήσει με μεγάλο κανάλι για καθημερινή απογευματινή εκπομπή, όμως απέφυγε να πει ποιο κανάλι είναι αυτό «Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει από το κανάλι με όποιον τρόπο αυτό επιλέξει» λέει χαρακτηριστικά.

Επίσης, δεν εξήγησε ποιο θα είναι το κόνσεπτ της εκπομπής, απλά αρκέστηκε να πει ότι πρόκειται για μία νέα ιδέα. Ας είναι. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις με το κανάλι είχαν ξεκινήσει από τον Μάρτιο κιόλας, οπότε και κλείστηκε η συμφωνία, ενώ όταν έμαθε ότι είναι έγκυος έσπευσε να τους ενημερώσει. Γιατί, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τις καλές συνεργασίες. Και στο θέμα αυτό, η Θρασκιά έχει ένα άλφα παρελθόν. Εξάλλου, ποιος ξεχνά το άδοξο τέλος της συνεργασίας της με το Alter όταν της το ανακοίνωσαν, τη δεύτερη μέρα που ήταν στο μαιευτήριο;

Το δεύτερο μωρό της θα έρθει σε τέσσερις μήνες από τώρα. Το φύλο δεν το γνωρίζει, αλλά θα προτιμούσε να είναι κορίτσι, ούσα μητέρα αγοριού. Επίσης, εξηγεί ότι δεν έκρυψε την εγκυμοσύνη της, αλλά δε βγήκε κιόλας να το βροντοφωνάξει. Εξάλλου, οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι και δεν έβγαινε από το σπίτι, ενώ είχε χάσει κιλά και όταν την έβλεπαν κανείς δεν καταλάβαινε ότι είναι έγκυος. Τώρα, πάντως, φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της, την οποία συνεχώς χαϊδεύει με τρυφερότητα.