Τέλος στο θρίλερ με Λαμπίρη!

01.09.2011
Μετά από αμέτρητα σενάρια και το μέλλον της Χριστίνας Λαμπίρη στο Star (ειδικά μετά τη συνάντηση της με τον Σταμάτη Μαλλελη την περασμένη Δευτέρα) να εκτυλίσσεται σε... θρίλερ, ήρθε να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην ιστορία.

Μετά από αμέτρητα σενάρια και το μέλλον της Χριστίνας Λαμπίρη στο Star (ειδικά μετά τη συνάντηση της με τον Σταμάτη Μαλλελη την περασμένη Δευτέρα) να εκτυλίσσεται σε... θρίλερ, ήρθε να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην ιστορία. (Γιατί, η αλήθεια μάς κούρασε τα μάλα όλο το καλοκαίρι).

"Καινούρια σελίδα ανοίγει στη συνεργασία του Star με τη Χριστίνα Λαμπίρη". Με αυτή τη φράση ξεκινάει το δελτίο Τύπου που έστειλε το κανάλι και ανακοινώνει με κάθε επισημότητα κι ενθουσιασμό το αίσιο τέλος στην ιστορία με την παρουσιάστρια. Η πρόταση της Λαμπίρη να παρουσιάσει μία δική της εβδομαδιαία εκπομπή, έπεσε στο κενό, αφού το μπάτζετ του καναλιού και η κρίση δεν επιτρέπει φέτος πολλές... πολυτέλειες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η πάλαι ποτέ παρουσιάστρια του «Super Star» θα μείνει εκτός τηλεόρασης.

Και μπροστά από τις κάμερες θα παραμείνει, αλλά και τη θέση συμβούλου στον τομέα ενημέρωσης θα πάρει. Και μπρος και πίσω η Χριστίνα, αφού θα παρουσιάζει δύο σαββατοκύριακα το μήνα το δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Όχι, ακόμη δεν ξέρουμε αν παίρνει τη θέση της Ελένης Τσαγκά ή της Ελεονώρας Μελέτη, της οποίας θα είναι διευθύντρια. Ναι, ναι και της Τατιάνας Στεφανίδου θα είναι.

Και αυτό είναι το δελτίο Τύπου του Star:



ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ... ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Μετά από δέκα επιτυχημένα χρόνια στο τιμόνι της εκπομπής «Super Star», η Χριστίνα Λαμπίρη από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Σταθμού δύο Σαββατοκύριακα το μήνα.

Παράλληλα, η εποικοδομητική συνεργασία της με το Κανάλι διευρύνεται, καθώς αναλαμβάνει τη θέση της Creative Advisor στη Διεύθυνση Ενημερωτικών Εκπομπών. Η εμπειρία της μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όχι μόνο σε δημοσιογραφικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο συνολικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με τη δυναμική της προσωπικότητα θα συμβάλουν δημιουργικά στη λειτουργία του Τμήματος.

Καλό μήνα & καλή δύναμη από όλους μας