Δύσκολα τα πράγματα για Καραβάτου - Κατσούλη!

06.09.2011
Πού να φαντάζονταν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ότι ο ερχομός του Σεπτέμβρη (και λίγες μέρες πριν τη γέννηση της κορούλας τους) θα έμπαινε τόσο στραβά όσο αφορά τα επαγγελματικά τους. Γιατί δεν έφτανε στο ζεύγος

Πού να φαντάζονταν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ότι ο ερχομός του Σεπτέμβρη (και λίγες μέρες πριν τη γέννηση της κορούλας τους) θα έμπαινε τόσο στραβά όσο αφορά τα επαγγελματικά τους. Γιατί δεν έφτανε στο ζεύγος η πολύ σοβαρή πιθανότητα να «κοπεί» το «Κους Κους», έμαθαν ότι την ίδια τύχη θα έχει και η εκπομπή του Κρατερού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «Ανδρικές υποθέσεις» στο ΣΚΑΙ μπαίνουν προς το παρόν στον «πάγο», αφού ακόμη δεν έχει δοθεί το πράσινο φως. Και είναι αλήθεια, ότι δεν ξέρουν καν αν θα τους δώσουν και το «οκ» για δεύτερο κύκλο.

Για την Καραβάτου, από την άλλη, τα πράγματα λίγο πολύ είναι γνωστά. Το «Κους Κους» κινδυνεύει σοβαρά να κοπεί από το πρόγραμμα, αν και στον Alpha μελετούν κάθε ενδεχόμενο, μήπως και το σώσουν. Αλλά τα διαφημιστικά έσοδα το μεσημέρι είναι πολύ μικρά, το φετινό μπάτζετ ακόμη μικρότερο, οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι και οι πιθανότητες να συνεχιστεί η εκπομπή ακόμη πιο μικρές. Πάντως, η παρουσιάστρια θα ξέρει επίσημα από το κανάλι για την «τύχη» της, την Τετάρτη. Για να δουν κι αυτοί αν θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού δουλειά.