Ο Τρύφων στο θέατρο; Έξαλλος ο Λάτσιος;

06.09.2011
Να δούμε φέτος τον χειμώνα πότε θα προλάβει ο Τρύφων Σαμαράς να πιάσει τσατσάρα στο χέρι. Που τη μία θα τρέχει να μεταμορφώσει έναν «σταχτοπούτο» straight τύπο (το νέο πρότζεκτ του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον Σαμαρά).

Να δούμε φέτος τον χειμώνα πότε θα προλάβει ο Τρύφων Σαμαράς να πιάσει τσατσάρα στο χέρι. Που τη μία θα τρέχει να μεταμορφώσει έναν «σταχτοπούτο» straight τύπο (το νέο πρότζεκτ του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον Σαμαρά). Την άλλη θα έχει συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις, εμφανίσεις, διότι είναι προϊόν που μοσχοπουλάει αυτή την περίοδο. Και την παράλλη, θα έχει τις εμφανίσεις του στο θέατρο.

Γκντουπ. Πέσε λιπόθυμος στα πατώματα, όπως πέσαμε κι εμείς. Ω ναι. Ο Τρύφων έχει πρόταση να εμφανιστεί στο θέατρο κι εννοείται ότι ο λατρεμένος κομμωτής τη σκέφτεται πολύ σοβαρά. Όλα τα χε η Μαριω (το θέατρο) ο φερετζές της έλειπε (Τρύφων). Πού θα εμφανιστεί;

Θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Μουτσινά (του βαρύ ρεπερτορίου) στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί στις εκτός Αθηνών παραστάσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με την Espresso η πρόταση αυτή και ο ενθουσιασμός του Τρύφωνα έκαναν έξαλλο τον Γιάννη Λάτσιο. Και όχι ο διευθυντής του ΑΝΤ1 δε ζήλεψε τη δόξα του Σαμαρά στο θέατρο (γιατί μόνο εκεί δεν τον έχουμε δει ακόμη), αλλά έχει κι αυτός την ανησυχία του, αν θα τα προλάβει όλα ο σταρ.

Είναι η εκπομπή που θα ξεκινήσει και προβληματίζεται ο διευθυντής, αν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και κυρίως μήπως λόγω θεάτρου πέσει η απόδοση του. Ο Σαμαράς στην κάμερα του Star επιβεβαίωσε την πρόταση που του έγινε, δήλωσε ενθουσιασμένος, αλλά αρνήθηκε ότι ο Λάτσιος είναι έξαλλος μαζί του, υποστηρίζοντας ότι θα ρωτήσει εκείνον πρώτα όποια απόφαση κι αν πάρει.