Επέστρεψαν Τσιμτσιλή και «Πολύ Μπλα Μπλα»

06.09.2011
Με μία μέρα καθυστέρηση λόγω της 24ωρης απεργίας στο Alter έκανε πρεμιέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Πολύ Μπλα Μπλα». Και μπορεί την περσινή σεζόν ελέω προβλημάτων στο κανάλι και συνεχόμενων απεργιών

Με μία μέρα καθυστέρηση λόγω της 24ωρης απεργίας στο Alter έκανε πρεμιέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Πολύ Μπλα Μπλα». Και μπορεί την περσινή σεζόν ελέω προβλημάτων στο κανάλι και συνεχόμενων απεργιών, η εκπομπή να έκανε... τρεις πρεμιέρες, η παρουσιάστρια ήτο αρκετά τρακαρισμένη.

Ωστόσο, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην έκρυθμη και όλο αβεβαιότητα κατάσταση του καναλιού, που με το «καλημέρα» ξεκίνησε με απεργία. «Καλώς ήρθατε! Να που είμαστε εδώ και το ξαναλέμε και σας ξανακαλωσορίζουμε» ήταν τα πρώτα λόγια της Σταματίνας, η οποία στη συνέχεια ευχήθηκε να πάνε όλα καλά για το Alter και τους ίδιους. Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα φέτος και πως θα μπορέσουμε όλοι μας να είμαστε κανονικά εδώ, στο πόστο μας... Επειδή πέρσι κάναμε ουσιαστικά τρεις πρεμιέρες μέσα στο χειμώνα, θέλω και εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά, για να έχουμε όλοι τη δουλειά μας» είπε χαρακτηριστικά.

Κι από εμάς, ειλικρινά να πάνε όλα καλά....