Ελένη: «Δεν αφορά κανέναν πόσα παίρνω»!

06.09.2011
Όλο το καλοκαίρι ακούγαμε και διαβάζαμε (και παθαίναμε τα μικρά εγκεφαλικά μας) για το «χρυσό» συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη, που το ποσό ούτε να το ξεστομίσω δε δύναμαι. Μού έρχεται πάλι το εγκεφαλικό.

Όλο το καλοκαίρι ακούγαμε και διαβάζαμε (και παθαίναμε τα μικρά εγκεφαλικά μας) για το «χρυσό» συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη, που το ποσό ούτε να το ξεστομίσω δε δύναμαι. Μού έρχεται πάλι το εγκεφαλικό. Να λοιπόν που ήρθε η ώρα η «βασίλισσα» να λύσει τη σιωπή της και να τοποθετηθεί στο θέμα.

Μέσα από το αυτοκίνητο της, με κατεβασμένο το τζάμι και το παιδί (αν καταλάβαμε καλά) στο πίσω κάθισμα, η Ελένη έκανε τις πρώτες βαρυσήμαντες δηλώσεις για τη νέα χρονιά στην κάμερα του Star. Ελπίζω, το όλο σκηνικό να μη δώσει ιδέες στους διευθυντές των καναλιών και λόγω κρίσης θα βγάλουν τους παρουσιαστές στους δρόμους να κάνουν συνεντεύξεις στους καλεσμένους!

Στο θέμα μας τώρα. Η Ελένη εννοείται ότι δεν αναφέρθηκε σε ποσά κι εννοείται ότι δεν διέψευσε ή επιβεβαίωσε όσα ακούγονται. Αποκάλυψε, όμως (και μας μπέρδεψε) ότι πια έχει καινούργιο συμβόλαιο με το κανάλι, που μόλις ξεκίνησε. "Έχω καινούργιο συμβόλαιο το οποίο μόλις ξεκίνησε. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι οι πρώτες μέρες του καινούργιου συμβολαίου." Τι σημαίνει αυτό; Το παλιό το καλό δεν ισχύει και στο νέο υπάρχει και η περιβόητη μείωση;

Είπαμε, η Μενεγάκη δεν αναφέρθηκε σε ποσά. Γιατί, όπως είπε: "Έχει σημασία πόσα παίρνω για εσάς και τους τηλεθεατές; Αυτό το θέμα αφορά εμένα και το κανάλι». Έλα ντε, το ΣΔΟΕ είμαστε για να μας πέφτει λόγος, πόσα παίρνει το «κορίτσι της διπλανής πόρτας» σε καιρούς οικονομικής κρίσης; Περισσότερο συγχυζόμαστε παρά ενημερωνόμαστε. Μας ενημέρωσε, δε, δεν ήρθε ποτέ σε ρήξη με το κανάλι για το οικονομικό.