Ευχάριστη έκπληξη: Δεν "κόβεται" η Ναταλία!

06.09.2011
Τέλος καλό, όλα καλά για τη Ναταλία Γερμανού και το «Μες στην καλή χαρά» που τελικά κατάφεραν και πήραν το «πράσινο» φως για τη νέα σεζόν. Μπορεί τις προηγούμενες μέρες το κλίμα να ήταν βαρύ

Τέλος καλό, όλα καλά για τη Ναταλία Γερμανού και το «Μες στην καλή χαρά» που τελικά κατάφεραν και πήραν το «πράσινο» φως για τη νέα σεζόν. Μπορεί τις προηγούμενες μέρες το κλίμα να ήταν βαρύ και η εκπομπή να ήταν… υπό κόψιμο, λόγω σκληρών περικοπών στο κανάλι, όμως δύο μέρες συναντήσεις και συζητήσεις με τους Γερμανούς και η δικιά μας η Γερμανού βγήκε μεγάλη νικήτρια.

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η ίδια μέσω Twitter. «Φίλοι του Μες στην καλή χαρά…. ανοίξτε μπύρες (η σαμπάνια κοστίζει) … ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ» έγραψε χαρακτηριστικά και οι φίλοι της (διάσημοι και μη) έσπευσαν να την συγχαρούν. Πρώτος και καλύτερος ο Θέμης Γεωργαντάς, από του οποίου το «Yeaaahhhh» καταλαβαίνουμε ότι και φέτος θα είναι στη εκπομπή. Αλλά με την κρίση προβλέπεται περικοπή και στη ρακή.

Μήνυμα της έστειλε και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αυτοπροσκαλέθηκε, η Φαίη Σκορδά, η Ζέτα Δούκα, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Έλλη Κοκκίνου (έχει τον κουμπάρο Παύλο Σταματόπουλο), αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία δεν γνωρίζουμε. Όπως και για την τύχη της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει στείλει μληνυμα. Περιμένουμε τις επόμενες ανακοινώσεις.

Το μεσημέρι τα γραφεία του Alpha επισκέφτηκαν η Κατερίνα Καραβάτου, ο Σπύρος Λάμπρου και η Έλενα Παπαβασιλείου. Είθε και αυτοί να ανοίξουν μετά… μπύρε