Δεύτερη ανατροπή. Μένει και η Καραβάτου!

07.09.2011
Μετά τη Ναταλία Γερμανού ήρθε η σειρά και της Κατερίνας Καραβάτου να φύγει από τις εγκαταστάσεις του Alpha με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Ω ναι, η δεύτερη μεγάλη ανατροπή έγινε και το «Κους Κους» κόντρα στις δυσοίωνες προβλέψεις και αρχικά σχέδια, πήρε το πολυπόθητο «πράσινο» φως και συνεχίζει

Μετά τη Ναταλία Γερμανού ήρθε η σειρά και της Κατερίνας Καραβάτου να φύγει από τις εγκαταστάσεις του Alpha με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Ω ναι, η δεύτερη μεγάλη ανατροπή έγινε και το «Κους Κους» κόντρα στις δυσοίωνες προβλέψεις και αρχικά σχέδια, πήρε το πολυπόθητο «πράσινο» φως και συνεχίζει και τη φετινή σεζόν.

Η Καραβάτου το μεσημέρι της Τρίτης είχε ραντεβού στα γραφεία της Κάντζας, όπου και της ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα. Έτσι, σύμφωνα με την Espresso το «Κους Κους» θα ξεκινήσει στην αρχή χωρίς την παρουσιάστρια του, η οποία θα επιστρέψει στη θέση της το Νοέμβριο. Όπως δηλαδή είχε αποφασιστεί από τον Ιούνιο.

Όσο για το ποιος θα την αναπληρώσει όσο θα λείπει; Το σενάριο της Έλενας Παπαβασιλείου δεν παίζει με την καμία (αν και με τον Alpha πια ποτέ δεν ξέρεις και δεν μπορείς να μιλήσεις και με σιγουριά) και θα την αντικαταστήσει η λοιπή ομάδα της εκπομπής.

Παραλίγο να «φάει» πόρτα η Κατερίνα!

Δεν έφτανε, που λες της Καραβάτου το άγχος και η αγωνία της τι θα συμβεί στο πιο κρίσιμο ραντεβού με τα στελέχη της έτυχε και το χουνέρι στην είσοδο του καναλιού. Πήγε η γυναίκα στην Κάντζα μετά του συζύγου της, Κρατερού Κατσούλη (γεννάει στο επόμενο δεκαήμερο, οπότε αποφεύγει να οδηγεί η ίδια) και οι φύλακες της «έριξαν» άκυρο.

Μέχρι που είπε ότι είναι η Καραβάτου, επιβεβαιώθηκαν από τους μέσα, λύθηκε η παρεξήγηση κι έτσι την άφησαν να μπει. Και όλα αυτά μπροστά στην κάμερα του Star. Δεν υπάρχει πιο χειρότερο.

Αλλά τι σημασία έχει; Πήρε το πράσινο φως κι αυτή είναι η πιο μεγάλη ευχάριστη έκπληξη. Εννοείται πάντα μετά τη γέννηση της κόρης της σε λίγες μέρες. Τώρα δεν απομένει να πάρει το «πράσινο» φως και η εκπομπής του Κρατερού και το άσχημο σενάριο των προηγούμενων ημερών, να μείνουν χωρίς δουλειά τον χειμώνα, να περάσει στο κακό παρελθόν.