Αγωνία για την Παπαβασιλείου

07.09.2011
Στα γραφεία του Alpha βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (κι έμεινε τέσσερις ολόκληρες ώρες παρακαλώ) και η Έλενα Παπαβασιλείου. Κι αν την ίδια μέρα, αποχώρησαν από την Κάντζα με το χαμόγελο της ευτυχίας η Ναταλία Γερμανού

Στα γραφεία του Alpha βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (κι έμεινε τέσσερις ολόκληρες ώρες παρακαλώ) και η Έλενα Παπαβασιλείου. Κι αν την ίδια μέρα, αποχώρησαν από την Κάντζα με το χαμόγελο της ευτυχίας η Ναταλία Γερμανού και η Κατερίνα Καραβάτου, δε συνέβη το ίδιο και με την Έλενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, τα νέα για την εκρηκτική παρουσιάστρια δεν ήταν καλά. Οι άνθρωποι του καναλιού δεν δίνουν το «πράσινο» φως για την εκπομπή της «Πάνω στην ώρα», αφού τα διαφημιστικά έσοδα είναι χαμηλά. Κι επειδή θέλουν να κρατήσουν χαμηλά το κόστος λειτουργίας, κόβοντας εξωτερικά γυρίσματα και ζωντανές συνδέσεις, είναι ένας λόγος παραπάνω που η πρωινή εκπομπή «παγώνει».

Αν και λέγεται ότι αναζητείται νέο κόνσεπτ για την Παπαβασιλείου. Ίδωμεν. Μέχρι τότε, αγωνία και πάλι αγωνία για τη σέξι παρουσιάστρια.