Η Ελένη «έκλεψε» την σέξι Λάουρα;

07.09.2011
Με... άγριες διαθέσεις φαίνεται ότι επέστρεψε η Έλενη Μενεγάκη και μπορεί τα δημοσιεύματα να της στέλνουν μία την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, μία τον Βασίλη Καλλίδη και μία τον Σπύρο Λάμπρου, εκείνη φαίνεται ότι έκανε την κίνηση – ματ

Με... άγριες διαθέσεις φαίνεται ότι επέστρεψε η Έλενη Μενεγάκη και μπορεί τα δημοσιεύματα να της στέλνουν μία την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, μία τον Βασίλη Καλλίδη και μία τον Σπύρο Λάμπρου, εκείνη φαίνεται ότι έκανε την κίνηση – ματ και πήρε το ανερχόμενο ταλέντο της τιβί... Τη Λάουρα Νάργες!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ελένη «έκλεψε» στη στροφή την σέξι ξανθούλα από το Star, αφού μέχρι σήμερα το πρωί ξέραμε ότι οι υπογραφές είχαν απομείνει για να είναι στο πάνελ του νέου μεσημεριανού με τη Νικολέττα Ράλλη. Αλλά όχι. Η Ελένη έριξε σημάδι και σβιιιιν πέτυχε διάνα.

Έτσι, αν ισχύουν τα δημοσιεύματα, η 19χρονη Λάουρα θα πάρει τη θέση της Έλενας Αρσένη. Πες μου, περίμενες εσύ ότι το 19χρονο ξανθό με τα περίεργα ελληνικά (είναι από την Γερμανία) που είχε κλέψει την παράσταση (και τα μυαλά των νεαρών αγοριών) στο «escape» της ΕΡΤ και παίζει τα γκάτζετ στα πέντε δάχτυλα, θα γινόταν «μήλο της έριδος» για μια θέση... κουτσομπόλας; Από εκεί που έλεγε για τα νέα κινητά θα λέει για τη νέα σχέση της Έλενας Παπαβασιλείου! Ενδιαφέρον.

Αλλά, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει η αντίδραση του Star, αν όντως η Ελένη τους «έκλεψε» το κελεπούρι. Γιατί, σιγά μην το αφήσουν έτσι. Περιμένουμε με αγωνία.