Απίστευτο παραλήρημα Ρούλας στο Facebook

08.09.2011
Νεύρα, πολλά νεύρα έχει η Ρούλα Κορομηλά που άμα τη δεις στο δρόμο σου, καλύτερα να στρίψεις. Οι εξελίξεις στο Alpha, τα σενάρια και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι έχουν επηρεάσει ιδιαίτερα την ηρεμία της Ρούλας, η οποία βραδιάτικά είπε να τοποθετηθεί

Νεύρα, πολλά νεύρα έχει η Ρούλα Κορομηλά που άμα τη δεις στο δρόμο σου, καλύτερα να στρίψεις. Οι εξελίξεις στο Alpha, τα σενάρια και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι έχουν επηρεάσει ιδιαίτερα την ηρεμία της Ρούλας, η οποία βραδιάτικά είπε να τοποθετηθεί επί του θέματος μέσω Facebook.

Αλλά γραμμή με τη γραμμή, λέξη με τη λέξη ήρθε η παρουσιάστρια και φούντωσε. Αποτέλεσμα; Να έχουμε ένα απίστευτο ντελίριο της, που αν και στην αρχή κάτι είχαμε καταλάβει τι εννοούσε η «ποιήτρια» στη συνέχεια χαθήκαμε στη... μετάφραση!

"Πότε επιτέλους θα καταλάβετε κάποιοι ότι η κακοήθεια, το μένος και η παραπληροφόρηση για συναδέλφους σας δεν πείθει κανέναν πια!! Πότε θα συνειδητοποιήσετε ότι σε μια εποχή ασαφή και πολύ δύσκολη γενικά, οφείλουμε να δείχνουμε σεβασμό, συμπάθεια και αλληλοϋποστήριξη μεταξύ μας; Πού και πώς διάολο σκαρφίζεστε αυτές τις αηδίες (για να μην πω χειρότερα…) γράφει και συνεχίζει:

«Αν κάποιος δικαιούται να μιλάει για την τηλεόραση (όσο κι αν δε σας αρέσει) για την πορεία… εξέλιξη… κατάντια ή απαξίωσή της αυτή είμαι εγώ!!! Και όταν αποφασίσω να μιλήσω σίγουρα τα επιχειρήματά μου θα είναι ακλόνητα… αδιάψευστα… ωμά και πέρα για πέρα ειλικρινή!!! Α και χρόνια πολλά μπροστά και πίσω από τις κάμερες με θέα ιδανική και τρομακτική!!!». Στο σημείο αυτό... χαθήκαμε. Ειδικά, η τελευταία φράση της είναι εύφλεκτη για τον εγκέφαλο σου. Μπορεί και να στον κάψει.

Και όχι δεν τελείωσε εδώ το παραλήρημα. «Το μεγαλείο μιας παρουσιάστριας επίσης είναι να χαίρεται με τις επιτυχίες των συναδέλφων που φέρει την ευθύνη των εκπομπών τους, να τους κατευθύνει σωστά, να τους στηρίζει, να τους καλύπτει, να φροντίζει να είναι πρώτοι σε τηλεθέαση και να λυπάται πολύ μα πάρα πολύ όμως όταν κάτι πάει στραβά. Αυτά προς το παρόν!". Νομίζουμε ότι η την τελευταία της παράγραφο την καταλάβαμε.