Λιάγκας - Σκορδά: Δεν έχουν υπογράψει ακόμη!

08.09.2011
Κανονικά και μόνο που διαβάζεις τον τίτλο, ένα δέος, ένα φόβο, μία αγωνία και κυρίως ένα άγχος για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά τα νιώθεις. Στους χαλεπούς και περίεργους τηλεοπτικά καιρούς που διανύουμε το ζεύγος δεν έχει υπογράψει

Κανονικά και μόνο που διαβάζεις τον τίτλο, ένα δέος, ένα φόβο, μία αγωνία και κυρίως ένα άγχος για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά τα νιώθεις. Στους χαλεπούς και περίεργους τηλεοπτικά καιρούς που διανύουμε το ζεύγος δεν έχει υπογράψει ακόμη με το Mega για το «Πρωινό Mou». Και να το άγχος να σου έρχεται: Αυτό είναι επικίνδυνο για το τηλεοπτικό τους μέλλον;

Όχι και μην ταράζεσαι δεν κρύβεται καμία «παγίδα» για το δίδυμο. Οι υπογραφές είναι κάτι σαν τυπική διαδικασία, που όμως είναι αλήθεια, έχουν καθυστερήσει τις συσκέψεις της ομάδας. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο παρουσιαστής πριν λίγες μέρες, που όμως τούτη δεν ήτο και η μοναδική. Μεγάλη μείωση μισθού δέχτηκε το ζεύγος, όπως είπε ο ίδιος, αλλά τι να κάνεις; Εδώ άλλοι και άλλοι αστέρες και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός τηλεόρασης. Για να μην πούμε για εκείνους που έμειναν κιόλας εκτός.

Βέβαια, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο τραπέζι έχουν πέσει διάφορες σκέψεις για το πρωινό, όπως να μεγαλώσει φέτος κατά μία ώρα και να γίνει τετράωρο. Αν ισχύουν οι σκέψεις κι αν τελικά υλοποιηθούν, θα το ξέρουμε τις επόμενες μέρες. Εξάλλου, τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου το ζεύγος θα ριχτεί στη «μάχη» της πρωινής ζώνης, που φέτος προβλέπεται ιδιαίτερα σκληρή, αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το πρωινό του ΑΝΤ1 αναλαμβάνει τελικά ο Χρήστος Φερεντίνος.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα παραμείνει η ίδια, με την Σάσα Σταμάτη να επιστρέφει στο πάνελ. Μόνη αλλαγή ο αρχισυντάκτης, αφού ο Γιώργος Καφάτος επέστρεψε στο «Πρωινό Mega» και τη θέση του θα αναλάβει η αρχισυντάκτρια του «Πεντάμορφου κόσμου» (τότε με Δημήτρη Ουγγαρέζο, Νίκο Παπαδάκη και πάει λέγοντας), Αγγελική Γιαννακοπούλου.