Μελέτη: Γυναικάρα με τα κόκκινα τρέλανε τον... Θρασύβουρλο!

12.09.2011
Καλώς την δεχτήκαμε. Σας έλειψε;;; Επέστρεψε, που λες, η Ελεονώρα Μελέτη πιο τρέντουλο από ποτέ με το νέο κατακόκκινο μαλλί, που τύφλα να χε κάποτε παλιά η Άντζελα Γκερέκου, με το αξεπέραστο πορτοκαλί μαλλί. Τι πήγα και θυμήθηκα ε; Μεγαλύτερο πάταγο κάνει το μαλλί της παρουσιάστριας, η οποία

Καλώς την δεχτήκαμε. Σας έλειψε;;; Επέστρεψε, που λες, η Ελεονώρα Μελέτη πιο τρέντουλο από ποτέ με το νέο κατακόκκινο μαλλί, που τύφλα να χε κάποτε παλιά η Άντζελα Γκερέκου, με το αξεπέραστο πορτοκαλί μαλλί. Τι πήγα και θυμήθηκα ε; Μεγαλύτερο πάταγο κάνει το μαλλί της παρουσιάστριας, η οποία φροντίζει να επιδεικνύει τη νέα της αλλαγή.

Έχει μεγάλη χαρά το girl για τη βαφή να μην της το χαλάσουμε. Να την έβλεπες σήμερα στην πρεμιέρα της «Πρωινής Μελέτη». Φωτιά στα κόκκινα κι εμείς οι πυροσβέστες. Τέτοια χαρά για το μαλλί και το ρούχο, που την έβλεπες κι έλεγες πόσο πεζός είσαι εσύ που ασχολείσαι με εισφορές και χαράτσια. Γενικά, ο «αγιασμός» ήταν μες στην τρελή χαρά από την πλευρά κυρίως της παρουσιάστριας. Οι υπόλοιποι… τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Στόλιζαν με το γέλιο τους (όπως στις αμερικάνικες σειρές με τα χειροκροτήματα) κάθε τι που έκανε η Μελέτη.

Εννοείται, ότι και φέτος η «Πρωινή Μελέτη» είναι απλά… «Ελεονωρα Μελέτη». Το μαλλί και ο καημός της να παντρευτεί, μονοπώλησαν την εκπομπή. Μέχρι που βγήκε ο Θέμης Μάλλης με κόκκινη περούκα. Μια μούρλια, να το υιοθετήσει το λουκ. Στην εκπομπή έχουν και new entry, τον «Θρασύβουρλο» ένα τριχωτό κουκλάκι από τα Muppet show, που άρχισε στο κομπλιμέντο την Ελεονωρα κι εκείνη πήρε τα πάνω της, σα να της το έκανε ο Σπαλιάρας. Αλλά τι σημασία έχει; Οι μετοχές να ανεβαίνουν κι ας σου κάνει… Limit up ο «Κέρμιτ»!