Η Μελέτη θα ακολουθήσει την Ελένη το μεσημέρι;

12.09.2011
Με το που ανακοινώθηκε ότι η Ελένη Μενεγάκη εγκαταλείπει το πρωινό και πηγαίνει στη μεσημεριανή ζώνη, ξεκίνησαν και τα σενάρια για τις κινήσεις των απέναντι. Και η μπάλα πήρε όχι μόνο τους πρωινούς, αλλά κι αυτούς που

Με το που ανακοινώθηκε ότι η Ελένη Μενεγάκη εγκαταλείπει το πρωινό και πηγαίνει στη μεσημεριανή ζώνη, ξεκίνησαν και τα σενάρια για τις κινήσεις των απέναντι. Και η μπάλα πήρε όχι μόνο τους πρωινούς, αλλά κι αυτούς που θα βρει η πάλαι ποτέ «Βασίλισσα της πρωινής ζώνης».

Πρώτο και καλύτερο το Star, που πήγε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με τη Νικολέτα Καρρά, αλλά κατά όπως φαίνεται για.. γκρεμοτσάκισμα πηγαίνει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σταμάτης Μαλέλης σκέφτεται να κάνει την κίνηση – ματ κι απέναντι στην Ελένη να βάλει τα δύο δυνατά του χαρτιά, την Ελεονώρα Μελέτη και την Τατιάνα Στεφανίδου. Όχι μαζί. Απλά, θα τελειώνει μία αργότερα η πρώτη και θα ξεκινάει μία ώρα νωρίτερα η δεύτερη.

Άλλο σενάριο ήθελε τον Μαλέλη να μετακομίζει τελικά την Ελεονώρα, που όλο πηγαίνει στο μεσημέρι και όλο δεν φτάνει. Και όπως φαίνεται ούτε τώρα θα συμβεί κάτι τέτοιο, αφού η παρουσιάστρια που το πρωί της Δευτέρας είχε πρεμιέρα με την «Πρωινή Μελέτη» διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια. «Δεν θα παίρνω συνέχεια από πίσω την Ελένη» και μην κοκκινίζεις, άλλο εννοούσε η «ποιήτρια».

Όπως είπε η ίδια στη ραδιοφωνική της εκπομπή, τρία χρόνια ήταν απέναντι της. Μετά οι δρόμοι τους χώρισαν, εκείνη έγινε πολύ πρωινή και τώρα δεν θα γίνει μεσημεριανή. «Εγώ αυτή την ενημέρωση έχω. Αν εσείς ξέρετε κάτι άλλο πείτε μου». Κι αν δεν ισχύει με την Μελέτη, μήπως θα ισχύσει με Τατιάνα; Πάντως, η πρεμιέρα της νέας της εκπομπής αναβλήθηκε για μία εβδομάδα αργότερα και θα ξεκινήσει στις 26 Σεπτεμβρίου… Ίδωμεν. Εξάλλου, φέτος με τα τηλεοπτικά δεν μπορείς να είσαι για τίποτε σίγουρος.