Η έκπληξη! Χρηστίδου και Ζαρίφη στο πρωινό του ΑΝΤ1;

13.09.2011
Αυτή την εβδομάδα το τηλεοπτικό τοπίο μονοπωλεί ο ΑΝΤ1 και το πρωινό αυτού, που μάντεψε: γι ακόμη μία φορά, ονόματα πάνε και ονόματα έρχονται. Είναι αλήθεια ότι στο κανάλι υπάρχει μεγάλος αναβρασμός αυτές τις μέρες,

Αυτή την εβδομάδα το τηλεοπτικό τοπίο μονοπωλεί ο ΑΝΤ1 και το πρωινό αυτού, που μάντεψε: γι ακόμη μία φορά, ονόματα πάνε και ονόματα έρχονται. Είναι αλήθεια ότι στο κανάλι υπάρχει μεγάλος αναβρασμός αυτές τις μέρες, αλλά και προβληματισμός, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι.

Στο Μαρούσι δεν θα κάνουν νέα πειράματα και θα παραμείνουν στα μεγαλόπνοα σχέδια του νέου πρωινού, που ακόμη δεν έχουν καταλήξει ποιοι θα είναι σε αυτό. Μόνο ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο σίγουρος, αν και τελευταία (και μετά την απομάκρυνσή της από τον Alpha) σίγουρη μπορεί να θεωρηθεί και η Σισσυ Χρηστίδου, η οποία (ω τι καλά ω τι καλά) βρήκε νέα δουλειά.

Και με τον Χρήστο Φερεντίνο τι θα γίνει; Γιατί, η περίπτωση εδώ είναι σαν το... γιοφύρι της Άρτας... ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν! Αν και σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη» την Πέμπτη ο Φερεντίνος έχει το τελευταίο και κρίσιμο ραντεβού με τους ανθρώπους του καναλιού, αφού την Παρασκευή πρέπει να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Χειμωνιάζει κι ακόμη δεν έχουν αποφασίσει.

Ωστόσο, η μεγάλη η έκπληξη (αν ισχύει το ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτη») είναι άλλη. Η Κατερίνα Ζαρίφη! Ω ναι. Η πάλαι ποτέ παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ» (βρε τι πήγαμε και θυμηθήκαμε τώρα) που έφυγε νύχτα από το κανάλι και την εκπομπή, επιστρέφει σε αυτήν με μετά Βαΐων και Κλάδων. Γιατί ναι, στον τηλεοπτικό τούτο κόσμο, ποτέ μη λες ποτέ, ενώ τα... Déjà vu δίνουν και παίρνουν.