Λιάγκας: Απαντάει στο "κράξιμο" από την "Πρωινή Μελέτη"

13.09.2011
Όπα. Παραλίγο να δημιουργηθεί «διπλωματικό» επεισόδιο με Γιώργο Λιάγκα κι Ελεονώρα Μελέτη και τι θα κάναμε τώρα που οι δυο τους είχαν αποκαταστήσει τη σχέση τους. Αφορμή στάθηκε η άρνηση του Λιάγκα να μιλήσει στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτη». Ιιιιιιι. Αυτό είναι... casus beli, όπως καταλαβαίνεις

Όπα. Παραλίγο να δημιουργηθεί «διπλωματικό» επεισόδιο με Γιώργο Λιάγκα κι Ελεονώρα Μελέτη και τι θα κάναμε τώρα που οι δυο τους είχαν αποκαταστήσει τη σχέση τους. Αφορμή στάθηκε η άρνηση του Λιάγκα να μιλήσει στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτη». Ιιιιιιι. Αυτό είναι... casus beli, όπως καταλαβαίνεις.

Και για του λόγου το αληθές, όταν στην εκπομπή έπαιξε το θέμα της βάφτισης της κόρης της Ζήνας Κουτσελίνη, όπου μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων ήτο και ο «μούγγο-Γιώργος», στης Μελέτη έπεσε το κράξιμο σε εκείνον και τη σνομπ στάση του απέναντι στην κάμερα. Σε αντίθεση με την Φαίη Σκορδά, η οποία έδωσε κανονική συνέντευξη.

Τα μαντάτα και τις κατηγορίες που του πρόσαψαν για σνομπισμό έσπευσε να του τα πει η Ελεάννα Τρυφίδου στη ραδιοφωνική τους εκπομπή. Διάβασε μάλιστα ένα μήνυμα ακροατή, που έλεγε ότι στην «Πρωινή Μελέτη» τον έκραξαν επειδή δεν τους μίλησε και είχε μούτρα. Και ο Λιάγκας είπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, εξηγώντας ότι δεν είχε μούτρα, ούτε ήτο σνομπ στην κάμερα της εκπομπής.

Απλά, όπως είπε, στην ίδια εκδήλωση λίγο πριν μία άλλη κάμερα του Star τού πήρε δήλωση και όταν ξαναείδε την ίδια κάμερα, δεν ήξερε ότι ήταν από άλλη εκπομπή. «Πού να φανταστώ ότι η κάθε εκπομπή έχει διαφορετική κάμερα».