Ανατριχιαστικό: Η Ελεονώρα δεν θα κάνει σεξ τον Δεκέμβριο!

13.09.2011
Πού το πάει, πού το φέρνει η Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή της μιλάει όλο για γάμους, παιδιά και σεξ βεβαίως, βεβαίως. Στο χωριό μου, έχουμε μία παροιμία που ταιριάζει ταμάμ στην περίπτωση της κοκκινομάλλας παρουσιάστριας, αλλά λέω να μην την πω. Καλή καρδιά. Ακόμη κι αν το θέμα δεν έχει σχέση με τα τρία παραπάνω

Πού το πάει, πού το φέρνει η Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή της μιλάει όλο για γάμους, παιδιά και σεξ βεβαίως, βεβαίως. Στο χωριό μου, έχουμε μία παροιμία που ταιριάζει ταμάμ στην περίπτωση της κοκκινομάλλας παρουσιάστριας, αλλά λέω να μην την πω. Καλή καρδιά. Ακόμη κι αν το θέμα δεν έχει σχέση με τα τρία παραπάνω, η Μελέτη θα το φέρει έτσι και τελικά θα πάει την κουβέντα σε αυτά.

Έτσι έγινε καλή ώρα και το πρωί της Τρίτης όταν έλεγαν ποιοι έχουν σήμερα γενέθλια (Ελένη Βιτάλη και Μαρία Κοζάκου της Γιουροβίζιον). Και οι δύο κυρίες ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου, ίδιο με της Μελέτη. Κι αναρωτιέσαι τώρα εσύ πώς τα γενέθλια και το ζώδιο μπορούν να κολλήσουν με γάμο, παιδιά και κυρίως με σεξ. Άμα είσαι η Μελέτη που μόνο για αυτά μιλάς, το κολλάς με μεγάλη ευκολία.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, αφού με χαρά διαπίστωσε ότι πολύς κόσμος ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, άνοιξε την καρδιά της (again) και είπε τα βάσανά της (again). Μας αποκάλυψε, λοιπόν, ότι εξαιτίας του ζωδίου της έχει περάσει πολλά στη ζωή της (περί ορέξεως...) και γι αυτό θα φροντίσει τα παιδιά της (...κολοκυθόπιτα) να μην είναι Παρθενάκια.

Πώς θα γίνει αυτό; Απλό... Δεν θα κάνει σεξ όλο τον Δεκέμβριο, αφού η σύλληψη αυτόν τον μήνα σού δίνει... παρθενάκι. Και για να μας πείσει για του λόγου το αληθές, έκανε και μία ανατριχιαστική αποκάλυψη: οι γονείς της έκαναν σεξ στις 17 Δεκεμβρίου γι αυτό κι εκείνη γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου!!! Ναι, όλα τα παραπάνω είναι αληθινά και ναι τα ακούμε στην τηλεόραση πρωινιάτικα. Και βραδιάτικα να τα ακούγαμε το ίδιο θα νιώθαμε.