Η Συνατσάκη στο «Πρωινό mou»;

14.09.2011
Σε διπλό ταμπλό φαίνεται ότι θα παίξει τον φετινό χειμώνα στο Mega η Μαίρη Συνατσάκη. Το «πουλέν» του ΑΝΤ1 που μέχρι το καλοκαίρι το όνομά της έπαιζε ως υποψήφιο σε κάθε νέο πρότζεκτ του καναλιού, ανήκει πλέον στο δυναμικό του Μεγάλου καναλιού

Σε διπλό ταμπλό φαίνεται ότι θα παίξει τον φετινό χειμώνα στο Mega η Μαίρη Συνατσάκη. Το «πουλέν» του ΑΝΤ1 που μέχρι το καλοκαίρι το όνομά της έπαιζε ως υποψήφιο σε κάθε νέο πρότζεκτ του καναλιού, ανήκει πλέον στο δυναμικό του Μεγάλου καναλιού και μάλιστα θα είναι με ενισχυμένη παρουσία, αφού και στην Μεσογείων δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ταλέντο της.

Έτσι, όπως διαβάζουμε στην Espresso η Συνατσάκη εκτός από παρουσιάστρια του Master chef, θα έχει και μία θέση στο πάνελ του «Πρωινού Mou». Μόνο που στην πρωινή ομάδα θα ενσωματωθεί στις αρχές Ιανουαρίου, οπότε και θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του Master.

Όσο για το «Πρωινό mou»; Το σενάριο να «μετακομίσουν» το μεσημέρι ελεώ Ελένης Μενεγάκη δεν ισχύει με την καμία, αφού αποφασίστηκε οριστικά και αμετάκλητα να παραμείνουν στην πρωινή ζώνη. Όσο για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κι αν θα είναι τελικά στο πρωινό; Πολλά ακούγονται. Η ίδια παραδέχτηκε ότι της έχει γίνει πρόταση, αλλά το σκέφτεται, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή επίσης παραδέχτηκε ότι της πρότειναν γκεστ εμφάνση, αλλά ακόμη δεν έχουν πάρει επίσημη απαντηση. Την ίδια ώρα δημοσιεύματα επιμένουν ότι η μαγείρισσα θα εμφανίζεται στο πλατό του "Πρωινού mou" δύο φορές την εβδομάδα. Τις υπόλοιπες θα είναι ο Άκης Πετρετζίκης.