Το «όχι» της Πετρουλάκη στον ΑΝΤ1

14.09.2011
Πολλοί αισιόδοξοι πρέπει να ήταν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, όταν συνέλαβαν τη φαεινή ιδέα να βάλουν φέτος τους stars να χορέψουν στον πάγο. Γιατί, αν μέχρι πέρυσι αρκετοί ήταν εκείνοι που δίσταζαν να επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες

Πολλοί αισιόδοξοι πρέπει να ήταν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, όταν συνέλαβαν τη φαεινή ιδέα να βάλουν φέτος τους stars να χορέψουν στον πάγο. Γιατί, αν μέχρι πέρυσι αρκετοί ήταν εκείνοι που δίσταζαν να επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες δημοσίως, μπορείς να φανταστείς τι άρνηση πέφτει να φορέσουν παγοπέδιλα και να χορέψουν.

Ο χαμός. Η μία αρνητική απάντηση διαδέχεται και την άλλη και τελευταίο στη λίστα προστέθηκε το «όχι» της Ελένης Πετρουλάκη. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην «Πρωινή Μελέτη» λέγοντας ότι αρνήθηκε την πρόταση, όχι τόσο λόγω... παγοπέδιλου, αλλά γιατί της ίδιας δεν της αρέσει να συμμετέχει σε τέτοια παιγνίδια.

Ακόμη κι αν αυτά έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, όπως το Dancing. Την Πετρουλάκη, όπως είπε, την ενδιαφέρει η γυμναστική γιατί μόνο αυτή ξέρει να κάνει καλά. Άσε, που έχει και τέσσερα παιδιά να μεγαλώσει και ο χρόνος που της απομένει, θέλει να τον περνάει μαζί τους. Έχεις κι εσύ περιέργεια ποιοι θα πουν τελικά το μεγάλο «ναι» στο Dancing του πάγου ε; Εγώ να δεις, αφού πολλά ονόματα (όχι και τόσο λαμπερά η μαύρη αλήθεια) ακούγονται.