Οι όροι της Ελένης στους Γερμανούς!

14.09.2011
Σχεδόν τελευταία στιγμή έμαθε η Ελένη Μενεγάκη τα σχέδια που έκαναν για εκείνη και την εκπομπή της οι Γερμανοί. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Μενεγάκη έμαθε για την ιστορική» μετακίνηση τέσσερις μέρες πριν την επίσημη

Σχεδόν τελευταία στιγμή έμαθε η Ελένη Μενεγάκη τα σχέδια που έκαναν για εκείνη και την εκπομπή της οι Γερμανοί. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Μενεγάκη έμαθε για την ιστορική» μετακίνηση τέσσερις μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, σε ραντεβού που είχε με τον κ. Μάινους.

Ένα σοκ η Ελένη το έπαθε με όσα άκουσα και πώς να μην το πάθει εδώ που τα λέμε. Έτσι, ζήτησε μία μέρα για να σκεφτεί την απόφαση και να απαντήσει. Βέβαια, η απόφαση ήτο ειλημμένη από τους Γερμανούς και η παρουσιάστρια δεν είχε πολλά περιθώρια. Έτσι, την επόμενη μέρα είπε το μεγάλο «ναι», αλλά Μενεγάκη είναι αυτή, δεν δέχτηκε με... κατεβασμένα χέρια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πάλαι ποτέ «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης (σνιφ, σνιφ ακόμη δεν μπορώ να το χωνέψω) έθεσε τους δικούς της όρους, που ήταν και αδιαπραγμάτευτοι. Η εκπομπή της μεταφέρεται αυτούσια στη μεσημεριανή ζώνη. Γιατί μπορεί να παίρνει τη θέση του Κους Κους, αλλά η ίδια δεν θέλει να κάνει μόνο... κους κους και γενικά να γίνει ψυχή τε και σώματι... μεσημεριανού.

Κουτσομπολιό θα υπάρχει στην εκπομπή, αλλά σε μικρή δόση όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια με το πάνελ της. Επίσης, ο άλλος όρος που έθεσε ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Η Ελένη 15 χρόνια καφέδες σερβίρει και καφέδες θα συνεχίζει να σερβίρει. Καφέ πίναμε μαζί της τόσα χρόνια και καφέ θα συνεχίσουμε να πίνουμε... Έτσι, ο τίτλος παρέμεινε ως είχε πάντα «Καφές με την Ελένη» και δεν προσαρμόστηκε με την ώρα για να γίνει... «Φασολάδα με την Ελένη».