Η Ράλλη τα κάνει όλα και... οργώνει!

19.09.2011
Μετά από μία σειρά δημοσιευμάτων και πολλών σεναρίων ο κύβος ερρίφθη για τη μεσημεριανή ζώνη του Star, η οποία θα μείνει ως έχει, αποφεύγοντας τους πειραματισμούς ελέω Ελένης Μενεγάκη. Αυτό σημαίνει ότι η Τατιάνα – Σάρα Τζέσικα – Στεφανίδου θ

Μετά από μία σειρά δημοσιευμάτων και πολλών σεναρίων ο κύβος ερρίφθη για τη μεσημεριανή ζώνη του Star, η οποία θα μείνει ως έχει, αποφεύγοντας τους πειραματισμούς ελέω Ελένης Μενεγάκη. Αυτό σημαίνει ότι η Τατιάνα – Σάρα Τζέσικα – Στεφανίδου θα παραμείνει κανονικά στην ώρα της και απέναντι από την Μενεγάκη θα είναι η Νικολλέτα Ράλλη.

Μαύρα μάτια κάναμε να δούμε το μοντέλο – ηθοποιό των «Σφηνακίων», η οποία όλες αυτές τις μέρες ήτο... άφαντη! Βρε Νικολλέτα εδώ, Νικολλέτα εκεί που ήταν η Νικολλέτα; Άνοιξε η γη και την κατάπιε; Όοοοχι. Η Ράλλη όργωνε τη γη. Όπως σου το λέω. Αν και ο Σεπτέμβριος δεν είναι μήνας οργώματος, το νέο «αστέρι» του Star είχα καβαλήσει το τρακτέρ κι έκανε «τζάμι» τα χωράφια. Κι αφού τελείωσε, εμφανίστηκε στις οθόνες μας με το νέο τρέιλερ για τη νέα εκπομπή που θα ακούει στο όνομα... «Made in Star»!

Ολόκληρο το σαββατοκύριακο έστυψα το ελάχιστο μυαλό που διαθέτω για να καταλάβω τη σημειολογία του τρακτέρ και του οργώματος γενικά. Την ώρα που η Ελεονώρα μελέτη στο τρέιλερ της ξάπλωνε στο κρεβάτι δίπλα σε παίδαρο και η Τατιάνα Στεφανίδου ωσάν κορασίδα χορεύει με τις φίλες της στο σαλόνι, η Ράλλη βγήκε στους αγρούς και μόνο που δεν την έβαλαν να ψεκάσει τις ελιές για δάκο. Τέλος πάντων, το νέο μεσημεριανό του σταθμού που φιλοδοξεί να ανοίξει μία χαραμάδα αισιοδοξίας, ξεκινάει στις 26 του μήνα.