Άνδρες χαρείτε: Η Παπαβασιλείου είναι εδώ...

19.09.2011
Η είδηση ότι «κόβεται» οριστικά το «Πάνω στην ώρα» έφερε μελαγχολία στον ανδρικό πληθυσμό, αφού αυτό σήμαινε ότι Έλενα Παπαβασιλείου γιοκ! Και μόνο στην ιδέα πώς θα βγει ο χειμώνας χωρίς την εκρηκτική παρουσιάστρια με τα σέξι μινάκια και τα «άτακτα» ντεκολτέ (που όσο να κάνει την έβλεπες και ξεκινούσε όμορφα η μέρα σου) τους έπιανε πανικός

Η είδηση ότι «κόβεται» οριστικά το «Πάνω στην ώρα» έφερε μελαγχολία στον ανδρικό πληθυσμό, αφού αυτό σήμαινε ότι Έλενα Παπαβασιλείου γιοκ! Και μόνο στην ιδέα πώς θα βγει ο χειμώνας χωρίς την εκρηκτική παρουσιάστρια με τα σέξι μινάκια και τα «άτακτα» ντεκολτέ (που όσο να κάνει την έβλεπες και ξεκινούσε όμορφα η μέρα σου) τους έπιανε πανικός. Αλλά μπορούν να ηρεμήσουν και να χαμογελάσουν ξανά, αφού εκτός απροόπτου, η Έλενα και φέτος θα είναι στις οθόνες μας.

Αλλά θα αρκεστούν σε μικρές δόσεις Παπαβασιλέιου, αφού η παρουσιάστρια επιστρέφει στη ζώνη του σαββατοκύριακου. Και συγκεκριμένα στο "Μες στην καλή χαρά". Γιατί ναι, ο «δολοφόνος» επιστρέφει πάντα στον... τόπο του εγκλήματος, χωρίς να εννοούμε ότι η Έλενα είναι... δολοφόνος,. Αλλά εδώ που τα λέμε το σενάριο τούτο, ήτο το τελευταίο που θα σκεφτόμασταν. Βλέπεις, η συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού δεν ήταν ΚΑΙ η αγαπησιάρικη. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ.

Ειδικά, στους χαλεπούς τούτους καιρούς. Εξάλλου, στον Alpha έχουν σε μεγάλη εκτίμηση την Παπαβασιλείου, αλλά γενικά επιθυμούν να βολέψουν όσους περισσότερους «κομμένους» μπορούν σε θέσεις. Κι αφού στον καναπέ της Γερμανού μετά την... άτακτη φυγή της Σίσσυς Χρηστίδου έμεινε κενή θέση, η σέξι παρουσιάστρια φαντάζει η ιδανική επιλογή. Ωστόσο, ακόμη τίποτε δεν είναι σίγουρο και η τελική απόφαση θα παρθεί τις επόμενες μέρες, ώστε στην πρεμιέρα (στο τέλος του μήνα) να είναι ξανά στη θέση που κάποτε καθόταν.