Και ο Ρώμας την «πέφτει» στην Μενεγάκη

19.09.2011
«Χτύπα κι άλλο, θα το αντέξω, δεν πεθαίνω έτσι απλά, θα παλέψω». Δεν έφτανε της Ελένης Μενεγάκη η στεναχώρια και ο καημός που εγκαταλείπει το πρωινάδικο και πηγαίνει στην «καυτή» μεσημεριανή ζώνη, έχει κι εξωτερικούς παράγοντες να την «χτυπάνε»

«Χτύπα κι άλλο, θα το αντέξω, δεν πεθαίνω έτσι απλά, θα παλέψω». Δεν έφτανε της Ελένης Μενεγάκη η στεναχώρια και ο καημός που εγκαταλείπει το πρωινάδικο και πηγαίνει στην «καυτή» μεσημεριανή ζώνη, έχει κι εξωτερικούς παράγοντες να την «χτυπάνε» αλύπητα και να την ισοπεδώνουν. Τις τελευταίες μέρες, οπότε κι έγινε γνωστή η μετακίνηση της, αλλά και η αποκάλυψη ότι κάθε μήνα παίρνει το επίδομα της τρίτεκνης μάνας (για τα φουκαριάρικα μαγιουδάκια των διακοπών) βγαίνει ο ένας μετά τον άλλον και την κατακεραυνώνουν.

Εννοείται ότι το «λάβαρο» της επανάστασης πρώτος το σήκωσε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, στο πλευρό του οποίου κάποτε πολύ παλιά ξεκίνησε την τηλεοπτική της σταδιοδρομία και με τον οποίο κάποτε παλιά είχαν και καλές σχέσεις. Αλλά να παν’ στην ευχή και αυτές, τα ήθη και οι αγάπες άλλαξαν. Και τώρα ο Τριανταφυλλίδης είναι ο σκληρότερος «πολέμιος» της. Αυτός, δηλαδή που της ρίχνει το χοντρό... κράξιμο. Μέχρι που νιώθει προσβεβλημένος αν πεις ότι η Ελένη είναι «μαθήτρια» του.

Λογικό. Σε αυτούς τους πονηρούς καιρούς είναι να του χρεώσουν ότι μεταξύ άλλων ως δάσκαλος της έμαθε ότι και οι «βασίλισσες» παίρνουν... επίδομα λαού; Αλλά δεν είναι μόνο ο Ιάσων που βρήκε ευκαιρία να τα χώσει στην Ελένη. Κάτι μου λέει ότι πολλοί την είχαν άχτι όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ο θεσμός της βασιλείας ήτο ακόμη ισχυρός και απλά... υποκλίνονταν. Τώρα που η «βασίλισσα» έχει χάσει την παλιά της αίγλη, βγάζουν τα απωθημένα τους.

Γιατί πώς να εξηγήσω το γεγονός ότι και ο Χάρης Ρώμας έκανε την επίθεση του στην Μενεγάκη; Αλλά με τη διαφορά ότι αυτός την... έσφαξε με το γάντι. Δεν ξέρω αν με τον ηθοποιό υπήρξαν φίλοι, αλλά τουλάχιστον στα χρόνια του ΑΝΤ1 που και οι δύο μεσουρανούσαν στο κανάλι, μια χαρά τα πήγαιναν και δείγματα αντιπάθειας δεν υπήρχαν. Αλλά είπαμε, τώρα που είναι ευκαιρία, χτυπάμε.

Έλα πάρε, πάρε. Τι είπε ο Ρώμας για την Ελένη; Ότι δεν ξέρει να κάνει κάτι άλλο στην τηλεόραση, από αυτό που έκανε μέχρι τώρα. Και μπορεί τηλεόραση να μην βλέπει (όπως είπε δηλαδή) αλλά την άποψη του για την μετακίνηση της παρουσιάστριας την είπε. Και ποια είναι αυτή; «Θα χάνει ακόμη και από τις επαναλήψεις του». Αυτό το έχουμε πει κι εμείς... ο πιο δύσκολος αντίπαλος για την Μενεγάκη στη ζώνη αυτή είναι το «Κωνσταντίνου και Ελένης» Αλλά όχι κι έτσι... Αλλά να μη στεναχωριέται η Ελένη, διότι πέτυχαν τον Ρώμα σε μέρα που είχε πολλά νεύρα και δεν είπε καλή κουβέντα για κανέναν. Όλους τους πήρε η μπάλα.