"Φουντώνει" η κόντρα Νότη - Μουτσινά!

21.09.2011
Με ένα νέο status στο Facebook επανέρχεται ο Νότης Χριστοδούλου, ο οποίος αυτή τη φορά δείχνει και το... στόχο που έχουν οι σπόντες του. Και μάντεψε: ναι πηγαίνουν σβιιιιν στο Νίκο Μουτσινά (ω τι έκπληξη). Βλέπεις, την πρώτη φορά

Με ένα νέο status στο Facebook επανέρχεται ο Νότης Χριστοδούλου, ο οποίος αυτή τη φορά δείχνει και το... στόχο που έχουν οι σπόντες του. Και μάντεψε: ναι πηγαίνουν σβιιιιν στο Νίκο Μουτσινά (ω τι έκπληξη). Βλέπεις, την πρώτη φορά, που ανακοίνωσε και την αποχώρηση του από το «Δέστε τους», μίλησε αόριστα για άτομα που δεν μπόρεσε να συνεργαστεί. Έτσι, οι υποθέσεις έδωσαν και πήραν, αν και είναι αλήθεια ότι ο Μουτσινάς (ελέω παρελθόντος κυρίως) ήτο και το φαβορί.

Και να που η δεύτερη ανάρτηση του Νότη στο Facebook ξεδιαλύνει τα πράγματα και δείχνει το πρόβλημα που έχει με τον παρουσιαστή. Γράφει λοιπόν: «Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον σας! Θέλω να διευκρινίσω ότι αναφερόμενος στα άτομα που αδυνατώ να συνεργαστώ, σίγουρα δεν εννοώ – υπονοώ τη Ρούλα Κορομηλά, τη διοίκηση του καναλιού, την παραγωγή, την Μαρία, τον αρχισυντάκτη και τους δημοσιογράφους! Όσο για τα χρήματα θα προτιμούσα τα ίδια και λιγότερα, αλλά με άλλους συνεργάτες(?) Α: και με το κυλικείο, το ενδυματολογικό, το προσωπικό ασφαλείας κτλ κτλ μια χαρά τα πηγαίναμε»

Τα λόγια είναι περιττά. Το μόνο όνομα που λείπει από τις ευχαριστίες είναι ο Μουτσινάς. Και η Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία υπάρχει κι ένα μικρό παρασκήνιο. Ποιο είναι αυτό; Λέγεται ότι ο Χριστοδούλου ζήτησε να παίρνει τα ίδια χρήματα με εκείνη, αλλά η επιθυμία του δεν έγινε δεκτή. Βέβαια, στην ανάρτηση του αναφέρεται στο θέμα των χρημάτων, λέγοντας ότι δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει και με λιγότερα. Άρα; Άρα, στη λίστα πρώην συνεργατών Μουτσινά που έχουν πρόβλημα μαζί του, προστέθηκε ακόμη ένα όνομα.