Τα μπινελίκια της Μελέτη στην Μπακοδήμου στον «αέρα»!

22.09.2011
Για τρίτη σερί μέρα η Μαρία Μπακοδήμου έχασε στο παιγνίδι του «Φώτης και Μαρία live» και όπως ορίζει ο κανονισμός, έπρεπε να κάνει μία φάρσα. Στην πρεμιέρα «θύμα» ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ την Τετάρτη

Για τρίτη σερί μέρα η Μαρία Μπακοδήμου έχασε στο παιγνίδι του «Φώτης και Μαρία live» και όπως ορίζει ο κανονισμός, έπρεπε να κάνει μία φάρσα. Στην πρεμιέρα «θύμα» ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ την Τετάρτη η Ελεονώρα Μελέτη. Και μάντεψε τι κοινό έχουν οι δυο τους; Πτυχίο στα… γαλλικά.

Βέβαια, η Ελεονώρα ξεπέρασε κατά πολύ τον Γρηγόρη, αφού του δύσμοιρου μία φορά του ξέφυγε ένα «μ***κα» κι απευθυνόταν σε συνεργάτη του που του έφυγε ένα γαϊδούρι. Τούτη πάλι (η Μελέτη) φαίνεται ότι το μ***κα και το μωρή τα έχει ψωμοτύρι. Την «στόλισε» κανονικά την Μαρία, η οποία στα πλαίσια της φάρσας τής είπε στο τηλέφωνο ότι το κόκκινο μαλλί είναι χάλια.

Αλλά η Μελέτη πίστεψε (να μας επιτρέψει να έχουμε τις αμφιβολίες μας) ότι της κάνει κάποια φίλη της πλάκα, βρίζοντας την κανονικά και λέγοντας μεταξύ άλλων: «Μ***κα τι έχεις πάθει; Με έχεις πεθάνει σήμερα». «Παπαρ*βιτς τελείωνε», «Σκάσε μωρή», ενώ πιστεύοντας ότι έχει βάλει ο αδελφός της κάποια να της κάνει πλάκα, τον στόλισε κι εκείνον (και παραλίγο να πάρει η μπάλα και την ξανθιά νύφη της): «Πες στον μ***κα τον αδελφό μου ότι δεν αντέχω άλλο».

Να έβλεπες αντίδραση Φώτη. Όλα τα λεφτά. Είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Όταν, δε, της είπαν ποιοι είναι, η παρουσιάστρια αν και ήξερε ότι είναι στον «αέρα» συνέχισε τα… γαλλικά, ως πτυχιούχος της Γαλλικής που είναι άλλωστε. «Είστε μαλ***να» τους είπε και ο Φώτης έκλεισε άρον, άρον τη συνομιλία. Άδικα;