Και με τη... βούλα η Θρασκιά στο Alter

22.09.2011
Όταν πριν λίγο καιρό η Ράνια Θρασκιά ανακοίνωνε μέσα από συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό ότι επιστρέφει στην τιβί, έκανε λόγο για ένα μεγάλο κανάλι, που όμως δεν αποκάλυψε ποιο ήταν, αφού τον τρόπο

Όταν πριν λίγο καιρό η Ράνια Θρασκιά ανακοίνωνε μέσα από συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό ότι επιστρέφει στην τιβί, έκανε λόγο για ένα μεγάλο κανάλι, που όμως δεν αποκάλυψε ποιο ήταν, αφού τον τρόπο της ανακοίνωσης θα την έκανε το ίδιο το κανάλι.

Και να η αγωνία ποιος θα είναι ο τρόπος. Και να οι ιδέες του τύπου: Θα πετάνε φέιγ βολάν από ψηλά. Θα κρεμάσουν πανό «welcome back Rania» σε αεροπλάνο και θα διασχίζει τους ουρανούς. Θα βγει ο ντελάλης με ντουντούκα στους δρόμους και άλλα ευφάνταστα. Παλαιού τύπου, όμως ιδέες αφού το… μεγάλο κανάλι που θα φιλοξενήσει (ξανά) την Θρασκιά ψήφισε τεχνολογία. Έτσι, η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε μέσω Twitter. Και τώρα ακολούθησε και το καθιερωμένο δελτίο Τύπου για τη νέα εκπομπή του καναλιού, «Υπάρχει λύση» με Θρασκιά και Νίκο Σαμοϊλή, κάθε απόγευμα.


"...Η νέα καθημερινή, απογευματινή εκπομπή του ALTER, με την Ράνια Θρασκιά και τον Νίκο Σαμοΐλη από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 5 το απόγευμα.

Σκοπός της εκπομπής είναι να βρίσκει πρακτικές και ρεαλιστικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν τη μέση ελληνική οικογένεια.

Προβλήματα που γεννήθηκαν μέσα στο ιδιαίτερα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που βιώνει τα τελευταία χρόνια η χώρα μας και που μας έχουν επηρεάσει όλους καταλυτικά.

Με τη συνδρομή και την πολύτιμη βοήθεια ειδικών και επιστημόνων από πολλούς χώρους, μα πάνω από όλα με τη συμμετοχή των τηλεθεατών, θα προσπαθούμε καθημερινά να βρούμε λύσεις, που θα κάνουν τη ζωή μας βατή και θα δίνουν διέξοδο σε δυσεπίλυτα προβλήματα.

Αυτή είναι η δέσμευσή μας! Αυτό είναι το στοίχημά μας! Μαζί, θα το κερδίσουμε γιατί… υπάρχει λύση !.."