Η «μαχαιριά» της Ναταλίας στην Παπαβασιλείου.

22.09.2011
Πώς είπαμε ότι λέγεται η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού; «Μες στην καλή χαρά»; Ε φέτος θα λέγεται… «Μες στην τρελή σποντιά»! Καυτά προβλέπονται τα σαββατοκύριακα στον Alpha και δεν είναι μόνο η παρουσία της Έλενας Παπαβασιλείου

Πώς είπαμε ότι λέγεται η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού; «Μες στην καλή χαρά»; Ε φέτος θα λέγεται… «Μες στην τρελή σποντιά»! Καυτά προβλέπονται τα σαββατοκύριακα στον Alpha και δεν είναι μόνο η παρουσία της Έλενας Παπαβασιλείου στον καναπέ της εκπομπής, αλλά και το γενικότερο κλίμα που θα επικρατήσει.

Ήδη η Ναταλία μάς έδωσε μία πρώτη γεύση τι να περιμένουμε. Στη ραδιοφωνική της εκπομπή, λοιπόν, με τον Βασίλη Δρυμούση επιβεβαίωσε ότι η εκρηκτική ξανθιά και πρώην συνεργάτιδα της επιστρέφει στο πρωινό και θα έχει μάλιστα μόνιμη παρουσία. Αλλά δεν έμειναν μόνο εκεί. Ξεκίνησε ένας διάλογος τι μπορεί να κάνει στην εκπομπή και οι ιδέες – σπόντες έδωσαν και πήραν.

Κάπου εκεί, ο Δρυμούσης πρότεινε να της δώσουν μία στήλη για να παρουσιάζει τα «μαγιό του χειμώνα». Ε η στήλη ήτο η αφορμή για τη Ναταλία να πετάξει ατάκα – φαρμάκι: "Μήπως θες να έχει στύλο;"! Χμ No bad. «Φωτιά» θα πάρουν τα μηχανάκια της AGB. Εδώ πέρυσι είχε γίνει χαμός όταν η ντυμένη Γερμανού χόρεψε σε στύλο. Σκέψου τι θα γίνει με Παπαβασιλείου με μαγιό.

Βάζουν ιδέες λέμε. Και η πλάκα συνεχίστηκε με τους δύο να γελούν ασταμάτητα. Μέχρι που ο Δρυμούσης έδωσε το τελειωτικό «χτύπημα» στην Έλενα. "Να κάνει τη στάση του Superman στον στύλο, χωρίς χέρια! Θα λέω στην κόρη μου ...αυτά πρέπει να κάνεις για να έχεις δουλειά στην τηλεόραση". Κι εννοείται ότι το γέλιο συνεχίστηκε. Κάποια άλλη ψυχή στάνταρ δεν γέλασε με τις αστείες ιδέες τους. Αλλά κομμάτια να γίνει. Σημασία έχει ότι ως τηλεθεατές προβλέπεται να έχουμε… καλό χειμώνα!