Σάρωσε το ανατρεπτικό τέλος του Εζέλ!

26.09.2011
Ακόμη κλαίμε για το τέλος του Εζέλ, το θάνατο της Εσάν και το κώλυμα των Τούρκων οι σειρές τους να έχουν χάλια φινάλε με θανατικό. Αν και ο τηλεοπτικός Εζέλ τη σκαπούλαρε από την πένα του σεναριογράφου, αφού τελικά έζησε,

Ακόμη κλαίμε για το τέλος του Εζέλ, το θάνατο της Εσάν και το κώλυμα των Τούρκων οι σειρές τους να έχουν χάλια φινάλε με θανατικό. Αν και ο τηλεοπτικός Εζέλ τη σκαπούλαρε από την πένα του σεναριογράφου, αφού τελικά έζησε, αλλά έχοντας πιει το δηλητήριο της λησμονιάς, ξέχασε ποιος είναι, που πάει, τι κάνει. Delete στο παρελθόν.

Delete και ο «Εζέλ» που όλο το καλοκαίρι ως… όαση στις τόσες επαναλήψεις, εύκολα αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής της AGB. Όπως αναδείχθηκε και σε μία από τις πιο δημοφιλείς ξένες σειρές που έχουν παιχτεί στην Ελλάδα. Εξάλλου, το ανατρεπτικό τέλος του τουρκικού σήριαλ είναι η απόδειξη για του λόγου το αληθές. Με το άκρως εντυπωσιακό 46,6% τηλεθέαση μάς αποχαιρέτησε, ενώ στις δυόμιση ώρες προβολής του τα ποσοστά κινήθηκαν στο επίπεδο του 40%.

Μάλιστα, το τελευταίο τέταρτο του φινάλε, που ήταν και η κορύφωση της τραγικής ερωτικής ιστορίας του Εζέλ με την Εσάν, τα μηχανάκια της AGB έδειξαν τα πιο υψηλά νούμερα για ξένο σήριαλ. Με λίγα λόγια, το βράδυ της Παρασκευής ένα στους δύο τηλεθεατές που είχαν ανοιχτή τηλεόραση, έβλεπαν το τούρκικο.