Καταρρέω! Εκτός πρωινού η Μπουλέ;

26.09.2011
Γάντι ταιριάζει εδώ η «θρυλική» ατάκα της Ευγενίας Μανωλίδου… «Θα καταρρεύσω». Γιατί πώς να βαστάξεις στα πόδια σου, όταν ακούς ότι η Νάντια Μπουλέ δεν θα είναι τελικά στο πρωινό του ΑΝΤ1; Καλά το τελευταίο να μην το σχολιάσω.

Γάντι ταιριάζει εδώ η «θρυλική» ατάκα της Ευγενίας Μανωλίδου… «Θα καταρρεύσω». Γιατί πώς να βαστάξεις στα πόδια σου, όταν ακούς ότι η Νάντια Μπουλέ δεν θα είναι τελικά στο πρωινό του ΑΝΤ1; Καλά το τελευταίο να μην το σχολιάσω. Μία το πρωινό ΑΝΤ1 και μία το… Γιοφύρι της Άρτας. Ολημερίς τα χτίζανε, το βράδυ εγκρεμίζονταν. Εκεί, λοιπόν, που το είχαμε σιγουράκι ότι θα είναι το τρίδυμο Χρήστος Φερεντίνος – Σισσυ Χρηστίδου – Νάντια Μπουλέ. Κι εκεί που ήδη ξεκίνησαν και οι πρώτες φήμες για κόντρα των δύο κυριών, φαίνεται ότι τα δεδομένα άλλαξαν (τσάμπα η παρουσίαση του Σπύρου Σιγούρου).

Όπως ακούσαμε, λοιπόν, στο «TV Weekend», τα στελέχη του καναλιού το πήραν αλλιώς και αποφάσισαν να μην ταλαιπωρήσουν τους τηλεθεατές (γκούχου, γκούχου) και τα πρωινά του χειμώνα. Έτσι, η Μπουλέ μένει εκτός πρωινού, αλλά (για να της «χρυσώσουν» το χάπι, μπορείς να πεις) δεν θα πάει χαμένη, αφού θα την αξιοποιήσουν σε άλλη ζώνη, πιθανόν στην prime time. Άλλες μεγάλες στιγμές σαν του… Top chef!

Πάντως, απ’ όσα ακούς, κράτα μικρό καλάθι και πολλές επιφυλάξεις. Γιατί μην ξεχνάς ότι ο Φερεντίνος επίσημα δεν έχει συμφωνήσει και πολλά ακούγονται, ενώ και η Χρηστίδου δεν έχει υπογράψει ακόμη. Αν κι έγραψε στο Twitter ότι από 17 Οκτώβρη δεν θα μπορεί να κάνει βόλτες και τότε είναι κατά πάσα πιθανότητα η πρεμιέρα του πρωινού. Βρε μπας και για να «στεριώσει» επιτέλους το πρωινό, η Νάντια «θυσιάζεται» σαν τη σύζυγο του πρωτομάστορα στο Γιοφύρι της Άρτας; Μπρρρρ.