Λάτσιος καλεί Καραβάτου στον ΑΝΤ1;

26.09.2011
Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της διανύει τις τελευταίες μέρες η Κατερίνα Καραβάτου κι ας είναι καλά ο ερχομός της κορούλας της, στην οποία η παρουσιάστρια έχει στρέψει όλη την αφοσίωσή της. Ακόμη και τα επαγγελματικά της, το «κόψιμο»

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της διανύει τις τελευταίες μέρες η Κατερίνα Καραβάτου κι ας είναι καλά ο ερχομός της κορούλας της, στην οποία η παρουσιάστρια έχει στρέψει όλη την αφοσίωσή της. Ακόμη και τα επαγγελματικά της, το «κόψιμο» του Κους Κους και ο άδικος τρόπος που την αντιμετώπισαν από τον Alpha δεν είναι ικανά να της καταστρέψουν τις μαγικές στιγμές που ζει ως νέα μανούλα.

Αλλά επειδή στον κόσμο τούτο, κανείς δεν πάει χαμένος, ακούσαμε στο Star ότι η Κατερίνα ήδη δέχτηκε κρούση για νέα επαγγελματικά βήματα. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων, ο Γιάννης Λάτσιος (που έχει συνεργαστεί μαζί της και την εμπιστεύεται από την εποχή του Alpha) της τηλεφώνησε και της πρότεινε να παρουσιάσει ένα νέο ριάλιτι που πρόκειται να έρθει στον ΑΝΤ1, το «Meet the parents» .

Εξάλλου, η Καραβατου έχει εμπειρία σε ριάλιτι τέτοιου τύπου, αφού είχε παρουσιάσει και τις νύφες με τις πεθερές. Σε αυτό του ΑΝΤ1 είναι γνωριμία με τα πεθερικά. Τι απάντησε η παρουσιάστρια, δεν το γνωρίζουμε. Αλλά έχει την πλάκα της αυτή η πρόταση, αν σκεφτείς ότι για την παρουσίαση αυτού του ριάλιτι ακουγόταν έντονα το όνομα της Νάντιας Μπουλέ.