Ξεκίνησε η τουρκική «μάχη». Ποιο σήριαλ νίκησε;

27.09.2011
Πρεμιέρα είχαν το βράδυ της Δευτέρας τα δύο νέα τούρκικα σήριαλ του ΑΝΤ1 και του Mega. «Πειρασμός» από τη μία, «Έρωτας και τιμωρία» από την άλλη και είναι αλήθεια ότι κάνοντας ένα ζάπινγκ την ώρα εκείνη, νόμιζες ο τηλεθεατής ότι ήσουν στην... prime time ζώνη της Τουρκικής τηλεόρασης.

Πρεμιέρα είχαν το βράδυ της Δευτέρας τα δύο νέα τούρκικα σήριαλ του ΑΝΤ1 και του Mega. «Πειρασμός» από τη μία, «Έρωτας και τιμωρία» από την άλλη και είναι αλήθεια ότι κάνοντας ένα ζάπινγκ την ώρα εκείνη, νόμιζες ο τηλεθεατής ότι ήσουν στην... prime time ζώνη της Τουρκικής τηλεόρασης. Αλλά ας είναι. Στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι κι αφού το βράδυ δεν είχε και πολλές επιλογές στην τηλεόραση (και λίγο ο φθινοπωρινός καιρός) ο κόσμος κάθισε να δει τις δύο πολυδιαφημισμένες σειρές.

Και ποια λες πώς βγήκε νικήτρια στην πρεμιέρα; Και μάλιστα με μεγάλη διαφορά; Το Mega και ο «Έρωτας και Τιμωρία». Δέκα ολόκληρες μονάδες άφησε πίσω την «Μπιχτέρ» του ΑΝΤ1 που όλο αυτό το διάστημα μάς έχουν βομβαρδίσει με τρέιλερ της σειράς. Φαίνεται ότι η διαφήμιση που της έκαναν, δεν έπιασε τόπο και οι πιστοί του «Εζέλ» γύρισαν κανάλι, προτιμώντας τον καινούργιο μελαχρινό του Mega.

Εμ, πώς να το κάνουμε, από το μελανούρι Εζέλ να περάσεις στον ξανθόψειρα (αλλά ωραίο) είναι μεγάλο το... πολιτισμικό σοκ. Έτσι, τα μηχανάκια της AGB έδειξαν 25,1% για το τούρκικο του Μεγάλου καναλιού και μόλις 15% για εκείνο του ΑΝΤ1. Βέβαια, ακόμη είναι αρχή, αλλά... η καλή μέρα από την αρχή φαίνεται. Μόνο please εκεί στο Μαρούσι αυξήσουν τα τρέιλερ για τη σειρά. Δεν αντέχεται άλλη... Μπιχτέρ!