Η απίστευτη φάρσα Φώτη σε Κωστέτσο. Πολύ γέλιο

27.09.2011
Από τη μέρα που ξεκίνησαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, στα πλαίσια ενός παιγνιδιού, σε κάθε εκπομπή κάνουν κι από μία φάρσα σε κάποιον «επώνυμο». Τελευταίο τους «θύμα» ήταν ο Βασίλειος Κωστέτσος

Από τη μέρα που ξεκίνησαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, στα πλαίσια ενός παιγνιδιού, σε κάθε εκπομπή κάνουν κι από μία φάρσα σε κάποιον «επώνυμο». Τελευταίο τους «θύμα» ήταν ο Βασίλειος Κωστέτσος, στον οποίο έκανε φάρσα ο Φώτης και για πρώτη φορά γελάσαμε μέχρι δακρύων. Άμα γίνονται αυθόρμητα.

Ο Φώτης, λοιπόν, υποδύεται τον Αλέξη Κωστάλα, ο οποίος τηλεφωνεί στον Βασίλειο προκειμένου να του αποκαλύψει κάποια μυστικά ώστε να ανεβάσει ως διαγωνιζόμενος το επίπεδο του Dancing on ice, αλλά και γιατί όχι, να αναδειχθεί αυτός σε μεγάλο νικητή του show. Ο πραγματικά ανυποψίαστος Κωστέτσος είναι του fair play, λέγοντας ότι δεν θέλει να αδικηθούν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, αλλά με χαρά ήθελε να ακούσει κάποια... tips από τον έμπειρό Κωστάλα.

Ωστόσο, το κλου το μεγάλο, εκεί που δακρύσαμε από τα γέλια, ήταν η τρελή ατάκα του σχεδιαστή ότι φίλος του χορογράφος τον συμβούλευσε όταν χορεύει να παίρνει τις εκφράσεις της... Λίντας Ευαγγελίστα! Πώς; Τα συγχαρητήρια μας στον Φώτη, ο οποίος ήτο... ταμάμ ο Κωστάλας, ενώ κρατήθηκε και δεν γέλασε βγάζοντας όλη την φάρσα.