Και η Δήμητρα Αιγινίτη στο πρωινό του ΑΝΤ1;

27.09.2011
Να «κλειδώσουν» επιτέλους τα ονόματα που θα βρίσκονται στο νέο πρωινό του ΑΝΤ1, να βγουν και οι επίσημες ανακοινώσεις, ώστε να ηρεμήσει λίγο το κεφαλάκι μας. Γιατί κάθε μέρα όλο και κάποιο καινούργιο όνομα ακούγεται ως υποψήφιο

Να «κλειδώσουν» επιτέλους τα ονόματα που θα βρίσκονται στο νέο πρωινό του ΑΝΤ1, να βγουν και οι επίσημες ανακοινώσεις, ώστε να ηρεμήσει λίγο το κεφαλάκι μας. Γιατί κάθε μέρα όλο και κάποιο καινούργιο όνομα ακούγεται ως υποψήφιο για μια θέση στο πρωινό. Ως φαίνεται (κι εκτός απροόπτου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις) τα δύο κεντρικά πρόσωπα έχουν «κλειδώσει» και δεν είναι άλλα από τους Χρήστο Φερεντίνο και Σίσσυ Χρηστίδου. Η Νάντια Μπουλέ μένει οριστικά εκτός και αναζητείται τώρα η δεύτερη κυρία της παρέας.

Όχι, η Κατερίνα Ζαρίφη δεν θα είναι, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε την Δήμητρα Αιγινίτη! Ω ναι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτη» από το κανάλι έχουν κάνει πρόταση στην πρώην σύζυγο Αντώνη Σρόιτερ και βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που την πλησιάζουν επαγγελματικά, αφού δημοσιεύματα το καλοκαίρι την ήθελαν να συζητά για το καλοκαιρινό πρωινό, συνεργασία όμως που δεν προχώρησε. Μετά είχε πρόταση για το Dancing on ice, αλλά αρνήθηκε επειδή έχει πρόβλημα με το πόδι. Έτσι τώρα τη θέλουν για το «μαμούθ» πρωινό και δεν αποκλείεται να την δούμε στο πλευρό του Φερεντίνου και της Σίσσυς με τους οποίους έχει φιλικές σχέσεις.