Το στήθος-«τούμπανο» της Σταματίνας!

27.09.2011
Πρεμιέρα είχε η «απέναντι» Νικολέττα Ράλλη στο Star, η οποία επέλεξε ένα στενό λευκό φόρεμα, αλλά να μας συγχωράει η καινούργια, τις εντυπώσεις τις έκλεψε η παλιά Σταματίνα Τσιμτσιλή. Τούμπανο βγήκε η παρουσιάστρια του Alter στο «Πολύ Μπλα Μπλα» και με την εμφάνιση της ο τηλεθεατής μόνο όρεξη

Πρεμιέρα είχε η «απέναντι» Νικολέττα Ράλλη στο Star, η οποία επέλεξε ένα στενό λευκό φόρεμα, αλλά να μας συγχωράει η καινούργια, τις εντυπώσεις τις έκλεψε η παλιά Σταματίνα Τσιμτσιλή. Τούμπανο βγήκε η παρουσιάστρια του Alter στο «Πολύ Μπλα Μπλα» και με την εμφάνιση της ο τηλεθεατής μόνο όρεξη για... μπλα μπλα δεν είχε.

Την προσοχή σου αποσπούσε το «φουσκωμένο» στήθος της παρουσιάστριας (λες να βάζει και αυτή σουτιέν με ενίσχυση λαδιού, όπως η Δούκισσα Νομικού;) που και να ήθελες, δεν μπορούσες να το παραβλέψεις. Σβιιιν το μάτι πήγαινε κατευθείαν σε αυτό. Αφού για να καταλάβεις, ο Δημήτρης Παπανώτας που ήταν καλεσμένος της εκπομπής, δεν βάσταξε και σχολίασε τα του «φουσκωμένου» στήθους, φέρνοντας την Σταματίνα σε δύσκολη θέση.

Εκείνη προσπάθησε αμήχανα να δικαιολογήσει το... φούσκωμα, διότι είναι και μία παντρεμένη γυναίκα. Δεν γίνεται το στήθος της παντρεμένης να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού. Εμ, αυτά έχουν τα αυθόρμητα στον «αέρα». Εμείς πάντως, χειροκροτούμε στήθος Σταματίνας, αλλά φευ, για τους άνδρες μία που το είδαν την Δευτέρα μία που δεν θα το δουν μέχρι το τέλος του μήνα λόγω απεργίας στο Alter.