Θρασκιά: Καμιά λύση για το Alter υπάρχει;

27.09.2011
Ναι, θα το πω. Η περίπτωση της Ράνιας Θρασκιά μου θυμίζει την παροιμία... «Κίνησε ο Εβραίος και ήταν μέρα Σάββατο». Έτσι και με την Ράνια που είπε να επιτρέψει στην τιβί και βρήκε το χιλιοταλαίπωρο Alter. Τα προβλήματα στο κανάλι, όπως όλοι ξέρουμε, δυστυχώς είναι πολλά και παραμένουν χωρίς λύση, με αποτέλεσμα

Ναι, θα το πω. Η περίπτωση της Ράνιας Θρασκιά μου θυμίζει την παροιμία... «Κίνησε ο Εβραίος και ήταν μέρα Σάββατο». Έτσι και με την Ράνια που είπε να επιτρέψει στην τιβί και βρήκε το χιλιοταλαίπωρο Alter. Τα προβλήματα στο κανάλι, όπως όλοι ξέρουμε, δυστυχώς είναι πολλά και παραμένουν χωρίς λύση, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα του σταθμού να θυμίζει δακτύλιο... βγαίνει με τα ζυγά. Στα μονά δεν κυκλοφορεί.

Η Δευτέρα, που λες, ήτο μεγάλη μέρα για την παρουσιάστρια, αφού ήταν η πρεμιέρα της εκπομπής της, «Υπάρχει λύση». Αλλά φευ, μπορεί εκείνη με το Νίκο Σαμοϊλη να ψάχνουν λύση για τους τηλεθεατές, αλλά φαίνεται ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν πρώτα από το ίδιο τους το κανάλι. Κοτζάμ Σαμοϊλη έχουν, γιατί τον αφήνουν αναξιοποίητο; Να καθίσει ο “master» στο μάζεμα του χρέους, να βρει μία άκρη για το Alter.

Ωστόσο, το χειρότερο για τη Ράνια είναι ότι οι στάσεις εργασίας θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει τις επόμενες μέρες. Όχι, τίποτε άλλο, αλλά θα γεννήσει η παρουσιάστρια και δεν θα προλάβουμε να την δούμε.