Η «Πρωινή Μελέτη»... άδειασε Αιγινίτη και όχι μόνο

28.09.2011
Μία νέα κόντρα γεννήθηκε στην τηλεόραση με πρωταγωνιστές την Δήμητρα Αιγινίτη και την εκπομπή «Πρωινή Μελέτη». Η αρχή έγινε το πρωί της Τρίτης όταν στην εκπομπή είχαν ρεπορτάζ για την πρόταση που δέχτηκε η πρώην σύζυγος Αντώνη Σρόιτερ

Μία νέα κόντρα γεννήθηκε στην τηλεόραση με πρωταγωνιστές την Δήμητρα Αιγινίτη και την εκπομπή «Πρωινή Μελέτη». Η αρχή έγινε το πρωί της Τρίτης όταν στην εκπομπή είχαν ρεπορτάζ για την πρόταση που δέχτηκε η πρώην σύζυγος Αντώνη Σρόιτερ για το πρωινό του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, στην «Πρωινή Μελέτη» (για να λέμε και την αλήθεια) μίλησαν ιδιαίτερα κολακευτικά για το πρώην μοντέλο και την περίπτωση να επιστρέψει στην τιβί (μετά το άδοξο τέλος από τους «Δέστε τους) και δη στο πρωινό του ΑΝΤ1. Έλα, όμως, που η Αιγινίτη λίγες ώρες μετά και μέσω του Twitter διέψευσε το ρεπορτάζ, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, μια συνομιλία, δεν συνεπάγεται και επίσημη πρόταση συνεργασίαs! Step on a time. Is it clear? #fact».

Μωρέ και πολύ… clear είναι, γι αυτό και το πρωί της Τετάρτης από την «Πρωινή Μελέτη» δεν άφησαν να πέσει κάτω το σχόλιο. Βγήκε, που λες ο Θέμης Μάλλης κι εξήγησε πώς έχουν ακριβώς τα πράγματα, «αδειάζοντας» τα πρόσωπα εκείνα που διαρρέουν από μόνοι τους πράγματα και μετά βγαίνουν και τα διαψεύδουν μόνο και μόνο για να δημιουργούν ντόρο γύρω από το πρόσωπο τους... Οκ ήταν πολύ… clear το πιάσαμε το υπονοούμενο του Μάλλη.

Αλλά μπορεί να παρηγορηθεί, η Αιγινίτη, αφού υπάρχουν κι άλλα τέτοια παραδείγματα, όπως ανέφερε η Μελέτη. Πρόκειται για μία παρουσιάστρια που είχε διαρρεύσει εν΄ όψη της πρεμιέρας της (που ακόμη δεν έχει γίνει) ότι είχε συναντηθεί με τον πρώην σύντροφο της σε γνωστό εστιατόριο και μετά το είχε διαψεύσει. Όπως και άλλη μία κυρία, η οποία διαρρέει ότι έχει δεχτεί πρόταση από το Just the 2 of us....