Ο Γιάννης Αποστολάκης του "Master Chef" στο MTV!

28.09.2011
Σάββατο 1 Οκτωβρίου @ 14.30, Everyday Girls με τη Μυρτώ Κάζη και τη Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη
Ο Γιάννης Αποστολάκης – που μπορεί να μην κέρδισε τον τίτλο του νικητή στο Master Chef, αλλά σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις στο παιχνίδι, αφήνει για λίγο τα νέα του καθήκοντα ως «Master Chef» στην κουζίνα φημισμένου εστιατορίου στη Γλυφάδα, και έρχεται στα στούντιο του MTV για εκμυστηρευτεί στα Everyday Girls όλα όσα πιστεύει για τα δύο μεγάλα πάθη της ζωής του, το φαγητό, τα κορίτσια.
«Τον τελευταίο καιρό, έχω αναθεωρήσει, ο έρωτας δεν περνάει απαραιτήτως από το στομάχι. Είναι εγκεφαλικός και περνάει από το μυαλό. Από εκεί ξεκινάει και εκεί καταλήγει», εξηγεί ο Γιάννης, που δηλώνει πως σπάνια ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Πάντως και να ερωτευτεί, δεν είναι πρόθυμος να κάνει το τραπέζι στην καλή του, αντιθέτως εύχεται να γνωρίζει και εκείνη να μαγειρεύει καλά, αφού «δεν είναι και τόσο σέξι, να μαγειρεύει συνεχώς ο άντρας της σχέσης». Ο γοητευτικός σεφ, μάλιστα, εξηγεί πως αν πρέπει να διαλέξει ένα δωμάτιο του σπιτιού για να περάσει μια καυτή νύχτα με τη φίλη του, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την... κουζίνα!

Ο ίδιος πάντως, έχει ανοιχτούς ορίζοντες, αφού δεν αποκλείει το γεγονός να επιστρέψει στην τηλεόραση. «Θα μου άρεσε να λάβω και πάλι μέρος σε μία εκπομπή, αυτή τη φορά όχι ριάλιτι, και να παρουσιάζω τη δουλειά μου», εξηγεί ο Γιάννης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε να μαγειρεύει σε μία από τις πρωινές εκπομπές των καναλιών.
Όσο για τους κριτές του Master Chef, ο 23χρονος σεφ είναι ξεκάθαρος, ο πιο σκληρός ήταν ο Γιάννης Λουκάκος και ο πιο καλός ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.Τι λέει όμως για τα κορίτσια, την τον ενοχλεί και τι τον ελκύει;