Ένας «τρελός» για την Ελένη!

29.09.2011
Πρεμιέρα κάνει την Δευτέρα η Ελένη Μενεγάκη και όλοι με αγωνία περιμένουμε να την δούμε τις νέες... συνήθειες που μας υποσχέθηκε μέσα από το τρέιλερ. Ήδη η παρουσιάστρια είναι έτοιμη για την μεσημεριανή και με νέο όνομα, «Ελένη», εκπομπή της και ως φαίνεται θα υπάρχουν πολλές και μεγάλες αλλαγές,

Πρεμιέρα κάνει την Δευτέρα η Ελένη Μενεγάκη και όλοι με αγωνία περιμένουμε να την δούμε τις νέες... συνήθειες που μας υποσχέθηκε μέσα από το τρέιλερ. Ήδη η παρουσιάστρια είναι έτοιμη για την μεσημεριανή και με νέο όνομα, «Ελένη» εκπομπή της και ως φαίνεται θα υπάρχουν πολλές και μεγάλες αλλαγές, από ενότητες μέχρι πρόσωπα.

Μιλάμε για ανατροπές, όχι αστεία και για να καταλάβεις, στο πάνελ της θα κάθεται ο Άλεξ – Ναπολέων Κάβδος, ο οποίος προέρχεται από το MTV και είναι αρκετά... τρελός για τα δεδομένα της Μενεγάκη. Ο ίδιος μίλησε για την αναπάντεχη συνεργασία τους και είπε ότι θα είναι το νέο εναλλακτικό πρόσωπο της μεσημεριανής εκπομπής, ενώ θα «τριγυρίσει την Ελένη στα λημέρια του». Χμ. Ο Άλεξ θα έχει δική του ενότητα, όπου θα προτείνει καθετί εναλλακτικό, από ντύσιμο μέχρι διακόσμηση και διασκέδαση.

Πώς προέκυψε η συνεργασία και κυρίως πώς επέλεξαν την αφεντιά του; Ούτε ο ίδιος έχει καταλάβει. «Δεν έχω καταλάβει ακόμα πως προέκυψε η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη. Απλά με πήραν τηλέφωνο και μου ζήτησαν ένα ραντεβού. Στην συνάντηση ήταν παρούσα και η Ελένη, η οποία κατάλαβε πόσο είχα κομπλάρει όταν την είδα. Είναι πολύ γλυκιά και προστατευτική" λέει για την παρουσιάστρια. Α, αποκάλυψε επίσης ότι είναι ο «τρελός της παρέας». Ενδιαφέρον. Στον Alpha θα βλέπουμε τον... τρελό Άλεξ της Μενεγάκη και στον ΑΝΤ1 τον... τρελ-Αντώνη του «Καφέ της Χαράς»!